Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 23. november 2013

Lige på falderebet inden sengetid

Mit hår er alt for kruset, jeg træner til noget, der kan få det til at se pænere ud.  Men OK - først noget, der kan helbrede min hovedbund! Det er det vigtigste i verden! Så når hovedbunden er i orden, kommer der en eller anden form for hårkur i håret, og jeg skal have noget, der giver håret fugt - det er knastørt, her i denne lejlighed med høje temperaturer (ifølge andre), og jeg skal helt klart se, om jeg kan få mine smukke krøller igen. Man da i hvert fald prøve, ikke? Først og fremmest kan jeg måske skifte shampoo og bruge balsam? Sanex, tror jeg, for den har den SKØNNESTE duft. Jeg ved ikke, hvad det koster. Hos nemlig siger den... Den har åbenbart ikke nogen balsam. Men jeg faldt over Respons. Som barn kunne jeg rigtig godt lide duften. Kan jeg stadig det? Er Respons 2-in-1 mon løsningen for mig? Eller hvad med Urtekram? Neural? De har også en 2-in-1... Der er forskellige muligheder. Jeg er fuldstændig clueless, altså...

... Jeg har faktisk pissehamrende ondt i såret. Det gør så ondt, at når buksekanten rammer, gør det skideondt, selvom der er et plaster på. Jeg forstår det ikke, det har slet ikke været sådan før. Tidligere har det ikke gjort ondt.Og slet ikke i disse dimensioner. Jeg er lidt nervøs, men altså... Ja... Der er nok ikke noget galt - sygeplejersken så jo på det i morges. NÅ NEJ FOR HUN LØJ OM DET! Dumme kælling. Heldigvis kommer den søde igen i morgen. Faktisk kommer der bare en anden i morgen, og så kan det blive tjekket. Plasteret havde pletter på ydersiden (det var sivet igennem), så René skiftede det. Jeg blev nødt til at smide støttestrømperne ret tidligt i dag, for de bragte smerter. Jeg tog dem af. Så skiftede René plasteret.

Nu er klokken efterhånden blevet kvart i et om natten, og det er ved at være på tide at gå i seng. René har taget sin sovepille, og han er ved at være klar til at sove. Han ser noget om seriemordere. Det er faktisk ret interessant. Jeg lytter med, men jeg sidder med ryggen til, så jeg kan ikke se, hvad der foregår. Men det er nemt at følge, selvom de snakker engelsk. Engelsk er jo nemt.

Jeg har ikke fået spist aftensmad i dag. Jeg er ikke sulten, men det er jeg nok i morgen tidlig. Så må jeg nok hellere passe det ind med penicillinen - det er vildt besværligt. Menøh... Tja. Jeg tror dog, at jeg smutter dog i seng, og så må jeg se på det i morgen ;)

Sov godt, alle sammen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar