Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 5. november 2013

Dette har jeg købt!

Jeg vil vise, hvad jeg har købt hos Matas! Det blev i alt 548,60 kroner, og der er 20 kroner oven i for levering. Men her er det.
Jeg er meget, meget spændt på Matas' foundation. Jeg er vant til at bruge Maybelline. Det er ganske godt, men jeg vil prøve noget andet. Jeg har så købt en Max Factor pudder - jeg håber, at det går sammen.

Jeg fryser rigtig meget, og klokken har lige passeret midnat. Jeg har derudover ondt i ørerne. Det går mig virkelig på - jeg kan ikke engang lytte til musik! Nej... Det er simpelthen så irriterende. Måske skulle jeg rykke ind i stuen indtil det er væk, for Renés fjernsyn går også i ørerne, og jeg vil ikke have at han skal sidde og glo på billeder uden lyd.

Åh, men han har tilbudt at overtage mine hovedtelefoner. Så kan jeg sidde her i fred og ro og bare... slappe af uden en lyd. Det bliver skønt. Jeg glæder mig. Jeg har simpelthen så ondt.

Jeg burde gå til lægen. Jeg kan ikke komme derned. Yay. Hurra for toge og trapper. SUK! Vent. Øre... Det er jo en ørelæge det skal ligge på det, og dem er der masser af her i Køge. Spørgsmålet er, om René kan klare til at gå derned med en kørestol, og om der ligger en i stueetagen? Mange af lægerne i Køge ligger på 1. etage, fordi bygningerne er gamle og høje. Men nu skal jeg ikke tage sorgerne på forskud. Jeg slapper af. Men fuck hvor har jeg ondt!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar