Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 13. november 2013

Det er et hit!

Jeg har fundet en plade, jeg tror, at jeg kan høre fra start til slut uden at skippe - men jeg er stadig 5 sange fra for at kunne konstatere det med sikkerhed. Jeg er faktisk allerede ret vild med den, der har ikke været noget dårligt indtil videre, men fra nummer 1 til 9, er "Swine" min yndlings. Jeps. Jeg har været fascineret af Lady Gaga i lang tid. År. Hun er interessant. Hendes stemme er speciel, den er anderledes. Jeg kan lide den. Når jeg hører en sang med Marilyn Manson, jeg ikke har ikke har hørt før, er jeg ikke tvivl om, hvem kunstneren er. Det kan jeg godt blive med Lady Gaga. Men - det er ikke dårligt. Fordi Lady Gaga har jo alle sine forskellige "skins", og det er egentlig specielt, at hver har sin stemme. Hendes videoer er altid kunstneriske, og hun har en ydre skønhed, der bare drager mig til hende. Hun er guddommelig at se på. Jeg er imponeret over, at hun har en finger med i spillet af skriveriet af stort set alle hendes sange. Hun er bare... Wauw. Jeg elsker nu, ved nummer 12, "Swine" og "Donatella" allermest. Nå ja, og "Applause", men den er old news efterhånden. Og er i øvrigt sidste sang. Jeg mangler sådan set kun 2 sange for at have et overblik over pladen. Der er 15 i alt, og den sidste er "Applause". Så der må være 2 numre tilbage. "Dope" og "Gypsy".

Oh damn, jeg trænger sådan til at ligge under min dyne og bare slappe af og lægge mig til at sove. Men fucking penicillin  forhindrer mig i det. Klokken skal være i hvert fald 22:15. Det er om 5 kvarter. Jeg hader pillerne allerede. Jeg skal op klokken 8 i morgen, for jeg skal jo tage de satans penicillinpiller. Jeg er nødt til at komme ind i en anden døgnrytme, end dem jeg har haft indtil nu. Forskellen er hvornår jeg spiser, drikker, tager en lur og - og går i seng om aftenen. Jeg er helt totalt bombet oveni. Det kender I godt. Det der med at være tømt for energi. Jeg ved ikke helt hvorfor, men sådan har jeg det nu. Sur røv. Men sådan er det.

Oh - by the way: jeg pissede en HEL tissetår ud på gulvet, da jeg gik på potten, og det lå overalt mine bukser, strømper - og mine støttestrømper. de er blevet vasket og hængt til at tørre på en radiator. Hvis de ikke kan nå at tørre til i morgen tidlig, kan jeg jo ikke få dem på... Men det er ikke sikkert, at de skal de skal komme i morgen, for René skal på indkøb med sin mor. Jeg er alene hjemme, og jeg har svært ved at komme ud og åbne døren. Såøh... Jeg tror at jeg aflyser i morgen. Udsætter til en anden dag, eller bare holder aftalen til på næste onsdag.

I øvrigt virker opvaskemaskinen fra i dag ;) - René kan sgu alligevel sit job. Jeg er så stolt af ham! Jeg burde have taget nogle billeder undervejs, faktisk. Vi har jo en "dagbog" med billeder og beskrivelser af det, han laver - men det med opvaskemaskinen har han jo selvfølgelig ikke lavet selv. Holst har hjulpet. Men vi tjekker det lige i morgen. Der var jo hullet i væggen, og der er jo slanger og alt det dér nu, som der kan/skal dokumenteres. Det kunne faktisk  være rart hvis vi havde det :) René tog vist også et billede af selve stikket, fordi det var et ganske almindeligt lampeudtag. Det hele bliver sgu da godt!

Nu er der efterhånden kun lidt et kvarter til jeg kan komme i seng - det er et hit!

3 kommentarer:

  1. Dope er en af de smukkeste sange hun har skrevet. Jeg foretrækker den live.

    SvarSlet
  2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  3. Okay, jeg fik svaret inden jeg fik hørt sangen... (pinligt) Jeg hørte den fra pladen igen, og den var faktisk fantastisk. Så gik jeg ind på Youtube og hørte den live... Og sad bare og flæbede totalt. Den er vitterligt utrolig smuk. Jeg kunne slet ikke lytte til den uden at græde, selv jeg ihærdigt forsøgte (jeg har lige puttet makeup på). Hun er dygtig til at skrive sange.

    SvarSlet