Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 10. november 2013

Vigtigt med hjemmesidekundskaber når man har en

Om jeg er klam? Hvorfor ikke være klam? Jeg har sagt at jeg ikke ville lægge det nye billede af såret op til public display. Oh well, nu kommer det alligevel, for jeg er medieliderlig og vil gerne vise mit klamme ben til alle, der gider at glo på det! Ha! Better learn!
Som I kan se, er såret ikke helet, som der skulle være nu, på den 6. uge for operationen. I morgen er det 6 uger siden jeg fik støvlen på. Nogen snakker om 8 uger, men jeg ved det ikke med sikkerhed.

Nå! Jeg er ligeglad med foden - det vil jeg i hvert fald være. Hehe. Jeg bliver nødt til at få skrevet noget - nogle noveller eller noget. Filmanmeldelser eller musik. Min hjemmeside har stået stille siden januar. Not cool. Jeg bliver nødt til at lære at smide ting på selv. Det kan sgu ikke være René hver gang. Jeg må få det fortalt og så skrive det ned, så jeg har det på papir. :) Så kan jeg sgu bare lige smække en anmeldelse op, når der dukker en op - det er cool. Det må jeg sgu lige hive fat i ham omkring. Det gør jeg senere :P

Jeg er ellers godt tilfreds med i dag, jeg har slappet af og har haft det rart. Ej, okay, måske ikke ligefrem "rart" - jeg er temmelig bombet. Jeg ved ikke hvorfor, men jeg er helt kraftesløs. Som om jeg har lavet noget hele ugen, og dette er min eneste fridag i 14 år. Jeg har det bare mærkeligt. Ganske enkelt. Uden at have foretaget mig en skid. Psh.

Men jeg lærer det med hjemmesiden i dag. Det håber jeg. Det hører jo også med til at have en hjemmeside. At kunne putte ting på.

Uden at det passer, hverken i sammenhæng eller i virkeligheden, vil jeg benytte mig af en af Østkyst Hustlers' mange guldkorn:

"Jeg' sgu for gammel til det skrammel, så vi ses!"

Ingen kommentarer:

Send en kommentar