Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 19. november 2013

"IT'S ALIVE!!!" (Ace-citat, som jeg kløgtigt bruger om mig selv)

Woohoo! Hvilken dag! Hvilken absolut skøn og eventyrlig dag! Intet er gået galt! Alt er gået, som det skulle. Alt er bare... lykkedes. Jeg har været lykkelig i dag. Rigtig, vaskeægte smaskhamrende lykkelig og bare nydt det hele! Jamen... YES!

Men nu, hvor jeg har siddet længe på denne spisestuestol i forhold til, hvor længe jeg har parkeret min røv på den anden, er jeg måske nok begyndt at blive en smule sensitiv bag på lårene. Det gør faktisk lidt småondt. Øv. Skal jeg mon finde bækkenstolen frem igen? Må rådføre mig med René :)

Men okay; nu sidder jeg på bækkenstolen, og den gør ikke specielt godt for hverken mine lår eller røv. Klokken er faktisk, lige nu, 22:27, og jeg overvejer at gå i seng - ja, allerede. Min krop - og mit hoved - er så ... åh, hvad er ordet.. Ør? Min krop er ør, og jeg er ør i hovedet. Jeg er totalt energiforladt - men for fa'en hvor har det været en absolut lækker dag! Jeg satser på en endnu lækrere dag i morgen - eller mindst lige så god ;)

Jeg er også blevet sådan helt tung i kroppen - træt, men på en god måde. Jeg kan mærke, at jeg har lavet noget i dag. Det er skønt. Det er virkelig skønt. Nu burde jeg faktisk lave venepumpeøvelser i min seng - men jeg magter det ikke. Jeg magter at gå i seng, men foden skal hvile nu.

Jeg skal op klokken 8 i morgen. Jeg har lavet et dagsprogram for mig selv, som jeg skal holde. Det eneste måltid, der er fastsat tid på, er aftensmaden. De andre skal passe med medicin.


Men selvom jeg er sat til at gå i seng om 55 minutter, tror jeg nok, at jeg måske kommer til at springe lidt over i køen og gå i seng før tid. Jeg er fuldstændig smadret. Nok også fordi jeg har grædt så meget her til aften. Jeg har jo bare siddet og grædt over at jeg har følt mig så levende, og som en "rigtigt" menneske igen, at jeg faktisk slet ikke har tænkt over, at gråd faktisk trætter en utrolig meget. Her er alligevel også ved at blive temmelig koldt - hehe. 

Min pakke er ikke kommet i dag, i øvrigt. Så havde I nok hørt om det. Men jeg har i morgen at glæde mig til! Hvor mon mit gavepapir egentlig er henne? Og mit gavebånd? Det skal jeg bruge :) Allerede i morgen, hvis pakken kommer i morgen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar