Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 30. november 2013

At sove længe... Ah... jeg husker det svagt...

Kunne det ikke være fedt, hvis folk rent faktisk tænkte sig om før de talte? Ja, også mig. Eller skrev, måske snarere. En gut har skrevet på en blogside, at han mener at indvandrere bør have mulighed for at få undervisning på deres eget sprog fordi de taler så meget dansk, at de ikke kan snakke med familien derhjemme. Det er godt nok noget af det dummeste, jeg nogensinde har læst - om det emne. Come on. Når man flytter til et nyt land, som man skal bo i mere permanent, skal man sgu da ikke lære at holde sit hjemlands modersmål vedlige i skolen. Så skal man lære det nye lands sprog, så man kan blive integreret i det samfund, man nu engang flytter til. Giver det ikke mening?

Jeg ser, at klokken er over midnat. Snart 10 over. Jeg skal have tømt opvaskemaskinen og så skal jeg i seng. Jeg skal jo op klokken 8 - som altid. Surt show. Men det sker måske en dag, at jeg kan få lov til at sove længe! Jeg kan jo også tage en lur i morgen, når sygeplejersken er smuttet. Ellers kan jeg bare blive oppe. Jeg må se på det i morgen.

Jeg er begyndt at få ondt i hoften nu, kan jeg mærke. Jeg sidder også alt for meget ned. Det kan godt være at jeg kan gå. Det har jeg ikke kunnet i dag, men sådan overordnet kan jeg godt. Men jeg kan sat'me ikke stå. Jeg har siddet ned i 2 måneder, og nu skal jeg altså øve mig i at stå. Det er mere lænden, det går ud over. Jeg er fuldstændig ødelagt efter bare 5 minutter. Måske jeg skulle spørge fysioterapeuten om hun kan vise mig nogle fifs. Men det er jo i næste uge, går jeg ud fra. Hun var jo syg i denne uge, så måske er hun tilbage i næste uge. Det håber jeg :)

Mine lår bliver også helt forvildede når jeg rejser mig op uden støtte. Når jeg bare står. Der er ikke noget, når jeg går, men når jeg f.eks.bare står op og rører rundt i en gryde, er det fuldstændig som om jeg er 45 meter høj... Sær følelse.

Jeg har fået ryddet op i mit lort her ved mit bord, fordi jeg skal af med stolen inden for de næste 2 uger, sådan, fra dag til dag, og her er sygt meget "plads" at se på. Det ser så opryddeligt ud. "I like it. I like a lot" - thank you for the words, Lloyd :P Jeg er faktisk rigtig glad for de ting, jeg har fået ordnet her til aften, og jeg har fået fornyet lyst til at være herinde! Haha. Jeg glæder mig til i morgen - dagen før 1. søndag i advent, hvor René skal have den første pakke. Han har gættet, hvad det er, tror jeg, selvom jeg ikke har nævnt den overhovedet. Jeg har holdt tæt indtil videre. Jeg tror, at jeg kan klare det denne gang! Især fordi jeg kan give ham en pakke om ugen. så gør det ikke så meget  - haha ;)

Men! Jeg bliver nødt til at tænke på måske at overveje om det muligvis er på tide at kaste et blik på sengen og vurdere om jeg skal gå i seng. Jeg er dødtræt. Den er også halv et nu. Og klokken 8. Jeg vil sove længe på søndag. I morgen må vi ringe og aflyse sygeplejersken på søndag. For jeg vil sove længe. Men det får jeg ikke lov til af René. Jo, det tror jeg faktisk lige, at jeg gjorde. Der kan man bare se :)

Hav en god lørdag nat - fest igennem, hyg jer max eller bare sov rigtig godt. Thanks for reading

Ingen kommentarer:

Send en kommentar