Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 23. november 2013

Opdatering og normalitet

Alrighty then. Min hjemmeside er opdateret. Der er lagt nogle nye ting ind, så det er jo spændende nok for nogen af jer - måske ;)

Fandens, jeg har simpelthen så pisseondt i min ankel, det er lørdag, og i freaking overmorgen skal jeg begynde at gå på foden. Det skræmmer mig pænt meget. Det gør så latterligt ondt! Tænk, hvis det aldrig stopper med at gøre ondt? Lægen sagde et års tid. Men et år er fandeme lang tid, og nu er det vinter = glatte fortove. Lige helet, og så skal jeg ud og gå på glatte veje? I hvert fald hvis der falder sne. Det tror jeg, at der gør. Jeg er dog ikke sikker.

Men hvordan skal jeg klare det? Hvordan skal jeg klare mig igennem det her? Jeg er bare ... Det er så ... uvirkeligt. Jeg har så ondt stadigvæk, og jeg er ikke engang gået i gang med genoptræningen! Det skal jeg først på onsdag! Jeg sidder og er pissenervøs, og jeg har lyst til at aflyse, men jeg gør det ikke, for jeg er stærk, og jeg kan gøre, hvad jeg vil. Jeg skal bare have motivationen - og det har jeg. Jeg vil ikke ende som en krøbling - ikke mere end mine udsigter er i forvejen. Der kommer sådan nogle jag fra anklen, på indersiden. Skinnen og skruerne sidder på ydersiden, men der er et sår, et lille bitte et, på indersiden, så der sidder muligvis en skrue der, eller noget, jeg ved det vitterligt ikke, og jeg tror at jeg vil spørge fysioterapeuten, om hun ved noget om det. Men mine ben gør ondt. Eller, dvs., højre ankel, på indersiden, gør ondt, på ydersiden gør såret ondt - og på begge underben er huden bare... Den gør ondt. Den har helt normal størrelse. Vi burde faktisk have vredet dem op i sæbevand, men det er blevet for sent nu - de kan ikke nå at tørre, selvom vi hænger dem på en varm radiator. Vi burde købe et par mere. Hvorfor vi ikke har gjort det, ved jeg ikke. Nogle mysterier skal der være, ikke?

Af gode nyheder har jeg dog en. Jeg er smuk i dag. Og naturligt, oven i købet. Desværre kun i badeværelseslys. Men der er jeg til gengæld også supermodelsmuk.Mit hår sidder perfekt, mine øjne er smukke, min hud er skøn. Bortset fra det sår efter en bums, jeg har haft på næsen. Rigtig hekseagtigt. Haha. Og jeg har faktisk endnu en god nyhed. Jeg tror at jeg har fundet inspiration i en kombination mellem Peter og Frida. "Unsuccesfully Coping With The Natural Beauty Of Infidelity" og "I Know There's Something Going On" - de sange skaber noget i mig, det skal bare lige have lov til at udvikle sig. Samtidig lytter jeg til musik, der skaber inspiration i mig lige nu. Jeg føler mig klar til at kaste mig ud i at skrive, men jeg vil gerne have mere styr på mine stikord inden jeg går i gang. Er det normalt? Tja. Det er det nu. For mig. Hæ.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar