Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 26. november 2013

Nobody makes me bleed my own blood!

Jeg troede, at jeg skulle spise mine lækre, dyre bolcher i dag. Jeg har spist 3. Så var det, at jeg spiste en ananas (jaja, en lille), og blev hudløs i ganen - så nu kan jeg ikke spise flere bolcher i dag. Jeg sidder med et i munden nu, og det gør ret ondt. Når det er væk, må jeg holde en pause. 160g kostede en 50'er. Det er ikke billigt. Men de er håndlavede. Det er jeg så ligeglad med. Jeg er bare begejstret for, at jeg har købt dem.

Det er også ved at være på den tid, hvor man bør begynde at tænke i retning af aftensmad. Hvad skal jeg mon lave i dag? Vi har lige set "Collateral" mens vi spiste frokost. Vi skal også se en film, mens vi spiser aftensmad, og jeg tror at vi har bestemt os for "Dodgeball". "Nobody makes me bleed my own blood". Jeg synes at det er utroligt at man kan sætte sig ned for at skrive, og så komme op med sådan noget, bare sådan. Det er jo genialt, altså. Så vidt jeg husker, er "Dodgeball" ikke skrevet af Ben Stiller, men jeg synes ellers at han er god til det dér med sjove vendinger i film. Han har vist nok - hæng mig ikke op på noget - været med i skrivningsprocessen til "Zoolander" - den film er altså også god. Hehe. Will Ferrell er også god i den film. Will Ferrell er generelt bare god i alle film. Der er lavet dårlige - det har alle skuespillere. Men han er megasjov - og hvis I ikke ved, hvem han er, men en dag får lyst til en god komedie, så tjek "Step Brothers" ud. Den er så freaking sjov! Jeg flækkede af grin op til flere gange, da jeg så den, både første og anden gang. Megagod film.

Jeg er begyndt at bruge min eksembekæmpnings-mousse, og René siger, at det ser ud som om min hovedbund har glæde af den. Eksemen skulle jo også gå væk, så det er jo en god ting. Men jeg har stadig 2 måneder forude. Den eksem er standhaftig. Det sagde hudlægen. Så jeg har jo bare komme i gang med det igen. Den eksem, jeg havde fået på højre underarm er heldigvis væk igen :)

Havde jeg egentlig ikke planer om et bad? Nu er det for sent! Det er blevet mørkt udenfor, og vinduerne kan ikke stå åbne. Affugteren kan ikke tage al den fugt alene. Jeg ved ikke, om jeg kan nå det i morgen, før træningen... Det kan jeg højst sandsynligt ikke. Shit. Så må jeg jo trodse fugt og duggede ruder og gå i bad alligevel. Når vi har spist og set film. Eller skal jeg gøre det før? Jeg skal stege bacon, så det er nok smartest at vente til bagefter.

Menøh... Jeg må nok hellere få lavet mad nu, så gammelpot kan få noget aftensmad :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar