Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 22. november 2013

Ehm... Ja, for jeg har absolut ingen idé til en titel

Den dér lallende kvinde, der danser rundt i gaderne i sorte klipklappere repareret med gaffatape, grå strømper, grå joggingbukser, en grå T-shirt og løst, brunt/gråt, krøllet/ikke krøllet hår (lidt af hvert) i gaderne om lidt - det er mig. Mit hår ser ud til, at der ikke er kommet en måne eller noget.

Og vi stiller direkte om til rapoulsen.blogspot.com, hvor rapporter Rikke har en trist nyhed. "Det viser sig, at en tør og varm følelse i halsen har spredt sig i det Køgen'ske hjem, hvor Rikke og René bor. De er begge to ramt af noget, der muligvis, eller måske snarere højst sandsynligt, udvikler sig til halsbetændelse. Det er ganske trist, eftersom der kun er de to i hjemmet, og det vil give problemer, hvis sygdommen når at udvikle sig, inden der bliver gjort noget ved det. Heldigvis, for der er trods alt noget held i uheld, er Rikke allerede på penicillin, og det skulle ikke være nødvendigt at gå til lægen, som ellers var frygtet på grund af en brækket ankel. Det lader til, at det hele nok skal løse sig."

Jeg burde faktisk ringe til min mor, men hun har vist aftenvagt i dag. What the hell. Jeg kan da prøve :) Hun er faktisk hjemme. Yay! Vi snakkede om mit hår, og om vores "ondt-i-halsen-symptom" - for hun har (som René og jeg) det også. Jeg har ikke feber, dog, det har min mor. Jeg ved ikke, om René har feber, men han ser sådan ud. Jeg burde bede ham om at tage sin temperatur - man han skal ikke bruge det til noget. Så der er ingen grund til at tage den. Jeg fucking fryser. Men jeg har ikke feber, så meget fryser jeg sgu ikke. Men jeg fryser. Over det hele. Min næse er varm. Den er ellers ret ofte iskold når her er koldt. Jeg den vildeste trang til at gå i seng og sove, men jeg er ikke træt, og jeg har ikke lyst til at gå i seng - jeg vil bare gerne have varmen. Gåsehud, I ved. Jeg tror også at den er nede på under 23 grader. René er dog sulten, så han skal have mad. Hvordan han kan spise med ondt i halsen, fatter jeg ikke. Jeg har slet ikke lyst til mad. Jeg laver det dog til René. Så kan jeg smutte under den varme dyne bagefter :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar