Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 25. november 2013

Brok og mere brok

Klokken er kun kvart over syv om morgenen. Jeg vågnede fordi jeg har halsbrand. Jeg skal ud og have noget mælk (åh nej), men jeg ser ikke mig selv gå rundt i lejligheden om morgenen så kort tid efter opvågning. Så jeg sidder her og drikker et glas Topform Light, der tilsyneladende dæmper det en smule.

Jeg tænker, her mandag morgen, at den ørepine, jeg havde i går, var forbigående, men at den misfarvede fod bekymrer mig en del. Jeg må se på den i dagslys, når den tid kommer. Lige nu er det jo mørkt udenfor, og min lampe kaster et rødligt skær på alt. Sært. Men det er dens egenskab. Den kan kaste varmt, hvidt lys med et rødligt skær ved "impact".

Jeg er dødtræt, stadigvæk, men mit vækkeur ringer om 30 minutter. Det kan simpelthen ikke betale sig at gå i seng nu. Jeg har det bare smådårligt. Det går væk igen, når jeg er ordentligt vågen. Ej, jeg må have noget mælk. Skal jeg vække René, eller...? Nu begynder jeg at få kramper. Totalt kaos lige nu. Jeg venter. Så må jeg have de sure opstød i 20 minutter mere. Har vi overhovedet noget mælk...? Nu bliver jeg sgu i tvivl. Brugte jeg ikke det sidste på persille sovs forleden? Hvorfor... åh, de møgkramper! Jeg har været vågen i rundt regnet 40 minutter, og de kom først efter 30, og nu er de tiltagende. Åh, jamen, jeg er glad for, at jeg ikke gik ud i køkkenet. Så var jeg nok faldet. Så heldig plejer jeg nemlig at være. Haha.

René er vågen! Han vågnede helt af sig selv. 10 minutter i otte. Genialt.

Rikke signing off

For now

Ingen kommentarer:

Send en kommentar