Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 24. november 2013

Den onde fe med den dumme tryllestav

Jeg har, som ved et ondskabsfuldt trylleslag, fået en massiv ørepine i begge ører. Det gør sygt ondt - selv når jeg bevæger hovedet. Hvad fanden sker der?! Jeg har ikke oplevet en smerte som den her i ørerne siden jeg var barn. 4 år. Jeg husker tydeligt hvordan jeg lå og vred mig på sofaen, græd mens jeg holdt mig for ørerne og min far sad og så fodboldt - min mor var på arbejde.

Ej, jeg er så tøset, at jeg rent faktisk sidder og flæber lige nu, fordi det gør så fandens ondt! Jeg kan ikke klare det. Jeg er en kælling hvad angår smerte. Jeg har skåret mig selv i skuldrene med en brødkniv, gang på gang på gang - men jeg tør ikke at plukke øjenbryn. Jeg er nødt til at barbere dem. Og nu, hvor mine ører er onde ved mig når jeg synker, bider sammen, åbner munden, bare "er" - er jeg virkelig bare en tøs. Jeg har lyst til at gå i seng og glemme alt om at lytte til ting. Men nu har jeg lige taget en Ibumetin, og håber at den kan fjerne lidt af smerten. Hvad nu, hvis det fortsætter? Hvordan skal jeg komme til lægen? Hm? Han sender mig til en ørelæge. Der kan jeg ikke komme hen. Great!!! Fucking great!!! Jeg hader min epilepsi så meget lige nu. Mere end normalt. Den er skyld i alt det her lort. Hvis bare min fod var i orden. Nu har jeg fandeme ondt over det hele! Jeg hader det her.

Men okay. Jeg må hive facaden på igen. Lade som om alt bare er a.o.k. - også overfor mig selv. Jeg må overbevise mig selv om, at sagtens kan komme igennem denne periode, og at alting nok skal gå i orden igen. Det er jeg nødt til, for ellers er der et sammenbrud på vej i min retning. Psh. Jeg hanker mig selv op, tager fat i kraven og bitchslapper mig selv et par gange, indtil jeg er vågen igen. For så kan jeg åbne øjnene i morgen og være ved "Hver en celle" igen. Hvis I har læst den blog.

Er 23:15 for tidligt at gå i seng? Jeg ved ikke helt... Teknisk set har jeg sat min sengetid til 23:30. Men... René har ikke taget en pille endnu. Jeg ved, at han gerne vil have sådan noget at vide i god tid.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar