Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 9. november 2013

Hitler - nu rykker jeg videre!

Hej. Jeg har kramper igen i dag. Yay for det. Tabt min mor 3 gange. Så bliver det da ikke bedre. Nu kan hun sidde og være bekymret for mig. Indtil jeg ringer igen.

Jeg er seriøst ved at være 100% overbevist om, at en penicillin kur er en splendid idé. For det ser meget rødt ud dernede. Jeg synes at det er uforsvarligt at lade være med at tage den. Men... Hvem skal hente den? René kan ikke... Hvem så? Jeg er ikke tilfreds.

Mine varer, som skulle komme mellem 17-18 i går, kom 18:50. Jeg ret irriteret, men jeg ringede derind da klokken var 18:30, og jeg blev glad igen, da gutten sagde, at leverancen var på vej. Derudover sagde han, at de ville fjerne 100 kroner fra prisen som kompensation for, at varerne kom næsten en time for sent. Jeg sagde bare "tak", men det er ikke i orden. Jeg skal ikke have nedslag i prisen fordi deres chauffør er forsinket. Der kan være sket så meget på vejen. Han var endda så venlig at bære varerne ind og stille dem på spisebordet. Dejlig mand. René gav ham 100 kroner i drikkepenge. Det blev vi enige om, ved blot et lille nik til hinanden. Nemlig. Husk på det, jer, som køber ind på nettet .www.nemlig.com

Jeg her studeret lidt om Göring, og er nu rykket videre til Goebbels. Jeg ved, at jeg inde i arbejdsværelset har en bog, som hedder "Hitlers hjælpere" - den kunne jo være god at læse i disse studier :) Jeg købte den fordi jeg var dødtræt af at høre om Hitler. De er jeg stadig. Hitler. Altid Hitler. Kedeligt. Det er ligesom blevet tid til at rykke videre.

Okay, nu kommer den værste; jeg skal tisse, og jeg er nødt til at rejse mig op. Men jeg har kramper, og jeg falder højst sandsynligt.

Nå, det gjorde jeg ikke. Katja og Holst kommer, men de kan ikke nå at købe penicillinpillerne med. Jeg er MEGET imod at spørge min mor og far. Men ... Kan jeg vente til i næste uge? Det er jo ikke så mange dage, der er tale om. Håber jeg. Jeg ved ikke helt, hvor det her bærer hen... Men jeg har kigget på Renés operationsbilleder fra hans rygoperation, og det ser meget værre ud end mit, så jeg er ikke længere bekymret. Jeg tror, at grunden til, at mit sår stadig væsker, er fordi jeg har så meget vand i benet. Ganske enkelt. Derfor slapper jeg bare af. Jeg skal jo alligevel til kontrol på mandag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar