Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 19. november 2013

Helegen der blev min yndlings!

Det her... det er en af de dage. "One of those days" - på den fede måde! Intet kan slå mig ned, og jeg er blevet glad igen, efter at have smidt Hamids e-mail i baghovedet og bare nyder dagen, musikken, Katja, René og mig selv (på en-ikke pornografisk måde). Jeg sidder med et kæmpe smil på mine i øvrigt ellers småtørre læber (dem, der sidder på ansigtet) og jeg glædes som jeg ved ikke hvad, fordi jeg (gen)så "The Saint" med Val Kilmer og Elisabeth Shue i går aftes. Elsker den film, elsker-elsker-elsker! Jeg tror jeg har set den 5 gange i de mange år, jeg har haft den, men jeg bliver aldrig træt af den. Den er så... Wauw... Og det er måske nok den eneste film, hvor jeg rent faktisk har set Val Kilmer se godt ud - og Elisabeth Shue var, som sædvanligt på den tid, smuk som en gudinde. Og filmens intensitet, dens følsomhed, dens, dens, dens... genial film!

Pyh... Jeg blev helt revet med! Bare jeg havde skrevet den historie. Den er så fantastisk. Fantastisk - fantastisk! Virkelig. Jeg ville virkelig ønske, at jeg havde skrevet den. Alene fantasien til at finde på en historie som det, en fortælling, et helt virkeligt, men alligevel opdigtet univers. Fantastisk. Jeg elsker det! Jeg elsker det hele!

Nå. Nu må jeg vist hellere falde lidt ned. Hehe... René sover, og jeg venter på posten. Så han har sagt at jeg skal høre musik i højttalerne. Men der er ikke lige så god lyd som i mine hovedtelefoner. Men bestemt bedre end intet! Musik får min verden min verden til at dreje rundt!

Jeg er sulten. Jeg kan ikke nå at spise før mine penicillinpiller... Det er klokken 15, og jeg må ikke spise 1 time tør, der er 20 minutter igen, og René sover. Hm... Jeg kunne måske godt bruge gangstativet og gå derud, men der er ingen stol at sidde på. Åh well... Jeg må vente til klokken 17 - haha. Der er det i øvrigt tid til aftensmad, og hvad mon vi skal spise i dag?! Jeg er totalt blank. Nå. Måske har René nogle ideer - det plejer han nemlig ikke at have. Haha. Sucker.

Jeg har lavet øvelser i 20 minutter, mine fødder er brandvarme - på en god måde. Det er sgu rart. Nu ved jeg jo, hvordan jeg skal få varme fødder, når det er allerkoldest - og vi går jo trods alt en vinter i møde. Når man bor oven på en kælder, kan gulvet fandeme godt blive koldt! Uha uha. Haha. Men - allerede 3 minutter efter er de ved at køle ned igen. Men så ved jeg jo selvfølgelig, hvordan jeg lynhurtigt kan varme dem op igen ;)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar