Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 25. november 2013

Fordi Megadeth er megafede!

Well, aren't I the lucky one! Netop som René gik i seng igen, og jeg begyndte at få kramper, var jeg nødt til at tage min medicin for at få det stoppet. Jeg sad selvfølgelig på bækkenstolen, men røven var ret ligeglad - den skulle af med ... hvad man så end kalder det, og det skulle være nu. I samme øjeblik jeg registrerede at der var problemer dernede, faldt jeg ned af stolen: myoklonierne var blevet så slemme, at jeg spontant faldt ned af en stol. Og da jeg desperat forsøgte at kæmpe mig op på sengen, var det, at jeg mærkede glæden ved underbukser. For de sørgede for, at (...) ikke kom for langt, og jeg lå på maven i sengen, mens René gav mig piller. Jeps - svært at drikke, når man ligger på maven. Jeg klarede det. Fik renset mig og fik rent tøj på, jeg spiste morgenmad og sådan lidt af hvert.

Yay! Nu kommer den! "Bang! Zidadada! Tommi yes, let's steal the fire!" HAHA! Totalt volapyk, men det er hvad man kan forvente, når man ikke kan høre det særlig godt, og i øvrigt bare ikke var så stærk i engelsk dengang den sang ("Bang" - Gorky Park) var populær. Jeg har sådan en lyst til at genhøre Megadeth, men... jeg er lidt stuck, for jeg falder over andre sange på vej til ned til deres navn. Men nu har jeg scrollet derned, mens jeg hører Gabriella Cilma, "Sweet About Me". Jeg ved ikke hvorfor, men da jeg hørte "Bang", fik jeg en voldsom trang til at høre 'Deth - til at opleve magien igen. De gamle plader er fede. Jeg kender ikke så meget til dem efter "Cryptic Writings" - der stod jeg lidt af. Men jeg har alle pladerne - på computeren. Jeg har hentet dem hos TDC. Måske jeg bare skulle kaste mig ud i at lære det nye 'Deth at kende? Min yndlingsplade, og den jeg kender bedst, sådan ud og ind, og kender alle teksterne i hovedet (stort set) stadigvæk, nu, 19 år efter den udkom, er "Youthanasia" Det er den skidemest fede plade med Megadeth.
Den er super... Jeg kan bare føle magien hver eneste gang, jeg sætter den på. Virkelig en genial plade. Dave Mustaine er virkelig et geni, og hans selvbiografi, "Dave Mustaine - A Heavy Metal Memoir" er virkelig, truly et mesterværk, og bør læses af alle. Man kan købe den på e-bog, og gutten, der læser den op, lyder næsten som Dave selv. Det er helt utroligt, at de har kunne finde en, der har en stemme, der ligger så tæt på. Engang imellem mistænker jeg manden for rent faktisk at være Dave under et andet navn. Man jeg går ud fra, at han har studeret Dave, og derfor kender til hans sprog. 

Pudsigt, faktisk, hvor mange af hans tekster, da handler om psykisk sygdom. Lige nu lytter jeg til "Sweating Bullets", og "I'll Get Even" er jo genial - "Secret Place" er jo også god. Der er flere, når man analyserer teksterne. Jeg synes at 'Deth er skabt til mig. Eller... Jeg er skabt til dem... Nej, for jeg kom først. Jeg er sikker på, at der var en stjerne over Hvidovre hospital, som Dave så, da han begyndte sit arbejde med Megadeth. For pokker! Jeg har lige opdaget noget helt specielt! "In our business there is s-s-sin" - han siger ordet "sin" som en slange (i "ThisWas My Life" som handler om døden) - jeg kan godt lide at han siger det sådan, for synden kom jo i form af en slange (ifølge Bibelen) - det har jeg faktisk aldrig lagt mærke til før lige nu! Tænk engang hvad surroundsound kan gøre! Haha. 

Lyt til "Youthanasia". Hvis du kan lide heavy metal, gør du dig selv en tjeneste. Faktisk er det nok mere hard rock. Jeg ved det ikke. Jeg har svært ved at afgøre det, og det er ikke mig, der skal det - det skal du selv! Tjek den ud. "Megafed" - You won't regret!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar