Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 28. november 2013

Have a nice day, y'all

Jeg har GODT NOK ondt i kæben, helt oppe ved venstre øre. Det går faktisk ind i selve øret. Det gør faktisk pikke ondt. Jeg hader bare når kæben brokker sig. Og når klokken er næsten 20 over midnat, og jeg stadig sidder her, på trods af, at jeg skal op klokken 8, og er inde i en serie af kramper, er jeg også ret irritabel i forvejen. Plus at jeg har ondt på et sted, hvor en tegning af et menneskes anatomi viser er nyrerne. Lækkert nok. Min morbror er ... Hvad er det, min mor kalder det... "nyresyg" eller sådan noget. Han får i hvert fald dialyse, og har vist - så vidt jeg ved - fået en transplantation eller to. Han har også kateder (stomi). Jeg tror ikke, at jeg er syg. Jeg er ret sikker på, at jeg ikke er syg. Det ville have vist sig i blodprøverne, jeg fik taget sidst. Nogen ville have sagt noget. Så jeg er ikke bekymret. Men det gør ondt alligevel. Grr.. Ak ja. Det er vel bare ved at være sengetid.

Jeg har brugt det sidste mousse nu, og René skal hente noget til mig på apoteket i morgen - men han skal vist handle med sin mor :) Han har i hvert fald snakket om det. Så sygeplejersken kommer, René handler, på sygehuset - det bliver en lang dag i morgen :)

Anyways - det er vist til at være på tide. 20 minutters snak om... intet, har bragt mig til ende for lige nu, og jeg siger venligt godnat til alle der er på vej i seng, og håber at jeres torsdag bliver supercool :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar