Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 7. november 2013

9 skide år!!!

Undskyld, men er det her, man ser lækker ud, lige så snart man træder ud af badet? Yeah. Det er her. Sjovt, som jeg i Vestertorp var i stand til at tage de lækreste billeder af mig selv, men at jeg bare ikke kan få nogle ordentlige shots her. Det er jo selvfølgelig lyset, men det er simpelthen så irriterende - det er stort set ligegyldigt hvor jeg er i lejligheden, så bliver det et kikset billedet. Men stol på mig. Lige nu? Hot as hell. That's me.

I morgen, når jeg står op og sidder her og chatter med Katja (hvis jeg gør det - jeg ved ikke, om hun er på arbejde - vil jeg lægge Essie Luxedo neglelak på mine negle. Ja, hvor ellers, tænker man. Og det er jo et spørgsmål der ikke kan besvares, for i min fantasi putter man kun neglelak på sine negle, når der er tale om ens krop og ikke en form for maske/dukke eller lignende. Luxedo er en farve, som har en dyb, vinrød farve. Jeg glæder mig SÅ meget til at få den på mine negle og se, om mine øjne har ramt rigtigt og har fundet den helt rigtige farve. Den farve er det samme som Rikke Aagrens negle - og nu bliver den det samme som Rikke Poulsens negle. Derfor skal det helst være den samme farve. Ellers har jeg købt en bordeaux neglelak med en anelse "shimmering" (glimmer er ikke det rigtige ord, men den skinner/glimter sådan lidt) - den hedder After Sex. Det bliver også spændende at prøve den. Som altid står man og tænker "hvad skal jeg vælge først" - men i mit tilfælde går jeg efter Luxedo først. Jeg er begejstret og vil helst gerne prøve den nu - men klokken slår snart midnat, og det er deromkring, vi har planlagt at gå i seng. Så det bliver i morgen - som jeg startede med at fortælle :)

René bakser med skabet i køkkenet. Opvaskemaskinen, vi har sparet sammen til og købt, står bare og fylder, fordi ham, der skulle hjælpe os med at installere lortet, ikke sådan heeelt lige gider alligevel. Han ringer i hvert fald ikke, og maskinen har stået der i 2 uger. Det er SÅ belastende. René har besluttet sig for at gøre det selv, men han kan ikke, kan jeg se, han har alt for ondt, og det er simpelthen så dumt. Men... Det er hans eget valg. Altså, ja, vi skal sgu have skabet ud, og vi er nødt til at gøre det selv. Men lige her på falderebet, uden smertestillende og på sovepiller... Virkelig dårlig idé. Han anstrenger sig alt for meget, det kan jeg høre - men han går også og gaber. Jeg kan ikke få ham overtalt til at lade være. Men nu er der gået 5 minutter yderligere, og nu stopper han for i dag. Godt. Det er jeg tilfreds med.

Midt i min samling af mystisk musik, som René har lagt ind på min computer, for at vi har et fælles musikbibliotek, fandt jeg en sang med en band, UNITE, som lavede "Butterfly" i ... Ja, det er i hvert fald nogle år siden. Butterfly

OH MY GOD! Jeg faldt lige over den her, den er I nødt til at se. Denne pige er fantastisk! Jeg aner ikke hvad de snakker om, for jeg forstår ikke hollandsk, men hold kæft, mand... Hun er 9 år!


Nå, men det var det dér med at komme i seng - hehe. Sov godt, alle jer derude!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar