Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 12. november 2013

90 penicillinpiller - true story...

What the hell... Lorte dag. Virkelig bare. LORTEDAG. Jeg er blevet afsluttet fra Slagelse Sygehus uden at være begyndt, jeg er blevet afsluttet af hjemmeplejen selvom lægen på Køge Sygehus har sagt noget andet - og jeg har lige fundet ud af, at jeg skal tage de mest overdrevne lorte penicillinpiller - og 90 af dem! Freaking HALVFEMS penicillinpiller - 6 om dagen. Og her er det herlige:

Du må ikke tage Dicloxacillin Arrow i forbindelse 
med et måltid mad. Kapslerne skal synkes hele
med mindst et halvt glas vand og ikke i liggende
eller umiddelbart før sengetid. Dosis skal tages
mindst 1 time før eller 2 timer efter et måltid.


Normaldosis for voksne er 500mg dagligt, 3 gange om dagen. Det er NORMALDOSIS. Ved svære og alvorlige infektioner, skal man tage 6g. Og det er det, jeg skal?! Hvorfor skal jeg tage så freaking mange piller, når der ikke engang er infektion i såret, og det bare er "forebyggende"??? Jeg forstår det ikke... Jeg magter det ikke. SLUT. 6 piller i 15 dage. Det er altså... lige pludselig har jeg 36 piller i døgnet, i stedet for blot de 30, som jeg har svært ved i forvejen. Jeg forstår ikke, hvorfor jeg skal tage alle de skide piller? Normalt for man en kur på 20-30 piller. 90??? Get a grip, man!

Jeg er i chok. Og nu skal jeg til at rode med at klage over Slagelse sygehus. Men de slipper fandeme ikke godt fra det her. De skide røvhuller!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar