Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 27. maj 2012

Babe it must be art!

Dressing like your sister
Living like a tart
They don't know what they're doing
Babe it must be art
You're a headache
In a suitcase
You're a star!

- U2 "Hold Me Thrill Me Kiss Me Kill Me"

Yeah! Jeg sov helt til klokken 11 i dag! Nice! Jeg gik også først i seng 3:45. Men det er sgu da lige gyldigt. Hovedsagen er, at jeg sov længe. Men jeg er ikke udhvilet. Øv bøv. Haha.

Jeg er venner med Guds søn. Nejnej. For real. Hamid skrev til mig i går, at han er Guds søn. Det er sgu da awesome. I går var han totalt satanisk og hørte kun black- og death metal. Og i løbet af i nat har han ændret musiksmag. Han har genfundet Celine Dion og flere andre - og så har han opdaget, at han har "Tango kat" med Creamy, som han er mægtig glad for. Det er dejligt for ham, at han kan høre lidt af hvert - og at han skiftevis er Guds søn og Child of Satan. Jeg synes at det er cool at jeg har en ven, som er lidt af hvert.

Jeg har en dårlig dag. Jeg ser dobbelt. Kender I det? Jeg er ikke svimmel, men der er to af alt, jeg kigger på. Det  gør det enormt svært at fokusere, og endda skrive. Det er ret ofte, jeg må tilbage og rette fejl. Jeg er ved at blive skør i hovedet af at læse alt det dér fjolleri om Jesus. Det er seriøst ved at gå mig på nerverne. Men jeg har jo selv lovet at læse det. Ej, jeg ved godt, at det er 2 timer siden jeg stod op, men jeg bliver nødt til at tage en lur. Jeg er ved at gabe mig ihjel, og jeg er ved at falde i søvn konstant, så jeg skal se at få handlet, inden jeg falder helt i søvn.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar