Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 18. maj 2012

Jeg har fået styr på lortet

Pausen blev kortere end forventet, men det føles som om jeg har fået styr på mit liv igen. Det føles ikke længere som om jeg lever mit liv igennem internettet, jeg har rent faktisk fået det bedre.  René og jeg spiser både morgenmad og frokost sammen - det har vi ikke gjort i al den tid, jeg har blogget. Fordi jeg har tænkt på at blogge så snart jeg slog øjnene op om morgenen og indtil jeg lukkede øjnene om aftenen. Den slags er ikke sundt, og jeg var simpelthen nødt til at holde pause. Jeg er helt væk fra blog.dk, og vil koncentrere mig om denne blog, forhåbentlig uden det tager samme drejning som før. Det er blandt andet René, der har opfordret mig til at skrive her igen, for han siger, at jeg jo godt kan lide at skrive på internettet, og at denne side er den bedste for mig. Det har han ret i, og derfor har jeg valgt at fortsætte med at blogge herinde.

Jeg så en udsendelse om Megadeth i forgårs, fra VH1, "Behind The Music", som René havde fundet på Youtube. Jeg blev så fascineret af den, at jeg "genforelskede" mig i Megadeth, og faktisk ikke sådan rigtig har hørt andet siden da. De er simpelthen bare så monster cool. Jeg kender ikke det nyeste lineup, og det gør ikke så meget - men jeg har noteret mig, at David Ellefson er tilbage, og det gør mig glad. Han var "best buddies" med Dave Mustaine, som jeg beundrer meget. Jeg er glad for, at de igen er sammen. Jeg håber, at de har det godt og trives. Dave er verdens bedste guitarist, i mine øjne, og jeg var inde og tjekke forskellige videoer ud med Megadeth efter jeg havde set udsendelsen, og en gut havde skrevet "Megadeth is my religion, and Dave Mustaine is my god" - den er god. Hehe. Et andet sted havde en skrevet en kommentar til en sang: "Dave is the only one who breaks up with his girlfriend on the phone while tapping on his guitar" (eller noget i den retning) - og det er fandeme sjovt. Det gør han nemlig i den sang, og det er pissefedt!


Dette er Dave Mustaine og David Ellefson. I virkeligheden er Dave rødhåret, og David har lysebrunt hår. Det er et gammelt billede, men det er godt, fordi det er dem begge, der er på. Jeg ved ikke, hvor billedet stammer fra, faktisk.

Derudover; jeg købte omkring min fødselsdag noget monstercool tøj, som jeg har på lige nu. Jeg er bare totalt cool at se på. Jeg har ikke makeup på, men det betyder ikke noget, så længe tøjet bare er drømmetøjet. Ærgerligt, at I ikke kan se, hvor smart jeg ser ud. Hehe.

René er taget til Glostrup, han bliver kørt af Anders, for at købe en collector's edition af Diablo III. Det har han fået lov til af mig. Ej. Hehe. Han spurgte bare, og jeg sagde "så kør dog ud og køb det" - det koster omkring 1.000 kroner, og dem må han tage fra vores opsparing. Han vil meget gerne have det spil, og så skal han sgu have det. Jeg forstår fandeme godt, at han er træt af Youtube. Han kan ikke finde ro i World Of Warcraft, fordi alle gør ham i dårligt humør, så nu vil han forsøge med Diablo. Med collector's edition får han I og II med, og så er det sgu da dumt at lade være. Især hvis han kan finde noget, som interesserer ham. Jeg er som sagt fuldt ud forstående for, at han er træt af Youtube. De sidste... Hmmm... 8 måneder eller sådan noget, har han bare ligget i sengen og set Youtube. Hvis han kan komme op og spille lidt, bare et par timer om dagen, tror jeg bestemt at han vil blomstre op.

Anders har smidt en kommode her, yderst tiltrængt, for vi har bare SLET ikke plads til det tøj, vi har. Ikke fordi vi har specielt meget, men fordi det er lidt svært at få det til at passe sammen, så bh'er, trusser og strømper ligger i en stor rode bunke - Renés strømper og boxer's ligger også i en stor rodebunke, og der er ikke plads til vores bukser og sengetøj. Det er altså lidt af en belastning. Men nu har vi fået den her kommode, så jeg skal bare lige vaske den af, og så er den klar til brug. Ikke fordi jeg er bange for Anders' og Dortes ... ja. Men jeg vil gerne have den helt ren, til når vores tøj skal ned i den. Og sengetøj.

Men det går godt igen, som jeg skrev, og René er også blevet gladere, fordi jeg bruger mere tid på ham. Det er lidt som om at vores forhold og endda ægteskab er blevet genfødt. Tak til dig, der rådede mig til dette. Jeg havde godt nok taget beslutningen, men det at du tænkte på mig, gjorde mig superglad. Tak. Du ved hvem du er.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar