Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 30. maj 2012

I'm sleeping my day away...

... but not this one! 'Morning ladies & gentlemen. Velkommen til Kunst. Jeg har det at berette, at jeg ikke har fået kramper, trods kun 7 timers søvn. Det er  jo dejligt. Hvilket minder mig om, at jeg skal have ringet til Boholte apotek og til Roskilde neurologiske ambulatorium. Og så har jeg det at berette, at hele min hovedbund er fyldt med knopper, og at jeg har en idé om, at jeg hellere må skifte shampoo. TRESemmé var ikke godt nok, Matas den stribede duede ikke, Pantene er åbenbart heller ikke godt nok... Er der nogen, der har en god idé? Måske skulle jeg gå efter noget uden parfume? Hvad er det... Neutral? Der er også det dér andet. Änglemark. Jeg må jo prøve mig lidt frem.

Men jeg har at berette, at min kogeplade er blevet ren, jeg har fået det smeltede plastic af min T-shirt, selvom mærket stadig er der. Og så har jeg i øvrigt fået ondt i øret. Men det kommer fra kæben, tror jeg, for når jeg bider sammen, gør det ekstra ondt i øret. Ham speciallægen på Næstved sygehus sagde, at mine kæbesmerter kom fra myoser i øverste del af ryggen, og at kæbesmerter godt kan sætte sig i ørerne. So there you go. Hvis du sidder og hænger for meget, f.eks. foran en computer, kan du risikere at få så ondt, at du ikke kan spise, og at du får ondt i ørerne. Ja. Jeg har prøvet det hele. Hehe.

Jeg kan også berette, at det lader til, at René ikke når bussen. Han var klar til at tage afsted. Klokken er 08:37, han skal gå 08:40 - og da han rejser sig op, kan han mærke at han skal på WC med nummer to. Så jeg tror at han går efter næste bus, og så kommer et kvarter for sent. Så må han jo så arbejde det kvarter ekstra i den anden ende. Ej, okay... Det kom forkert ud.

Derudover kan jeg berette at jeg er fandens træt og gerne bare vil sove, men at verden bare ikke ser sådan ud. Jeg har ting, der skal nås, I ved. Hverdagsting. Jeg skal også til lægen klokken 14:20. Jeg tror ikke, at René tager med, men det gør ikke noget. Jeg kan godt selv. Uanset hvad folk siger.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar