Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 2. maj 2012

Min elskede mor!

Denne kvinde vil (højst sandsynligt) invadere mit hjem i morgen.


Billedet er mange, mange år gammelt, og er først sidste år scannet ind. Det er selvfølgelig min mor i badekåbe og morgenhår, og så lille mig, der har savnet sin mor mens mor sov (efter nattevagt). Jeg kan godt huske den dag, selvom jeg på det billede har været 7 år gammel. Jeg havde aftenen forinden ligget og skreget som en sindssyg på sofaen, mens min far forsøgte at se fodbold, fordi jeg havde mellemørebetændelse. Da mor kom hjem om morgenen, og jeg skulle have dryppet næsen, fik jeg en Gajol, fordi smagen fra næsedråberne satte sig i halsen. Men de hjalp på mellemørebetændelsen. Da det her billede blev taget, havde min mor stort set ikke sovet, fordi jeg havde grædt hele dagen, men da hun stod op, var det ikke helt lige så slemt. Min mor har altid haft en helende effekt på mig. Jeg ved ikke helt, hvad jeg skal gøre, når hun ikke længere er her, så jeg kan ringe og spørge om råd.

Men den dér dag... Det var var en dejlig dag. Lige efter klokken 12, kan jeg huske. Og den dér hårting, jeg havde i (den blå tingest oven på mit hoved) havde jeg kæmpet en vild kamp for at få på. Mit hår har altid været for tykt til spænder, så det var lidt et mirakel, at det blev siddende om "knolden" - men kort tid efter billedet blev taget, faldt den af. Man kan også se på billedet at den er ved at falde af.

Dejlig dag, indtil næsedråberne. Dem hadede jeg så meget at I slet ikke fatter det. Men de hjalp, og mellemørebetændelsen gik væk efter en uges tid (eller deromkring).

Og husk så på:

Hun kommer i morgen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar