Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 26. maj 2012

Mine børn kommer hjem - men i hvilken stand?

Jonna har været her i dag, det har været hyggeligt, og jeg har læst lidt i de forskellige blade, hun dropper af hos mig. Jeg har nedskrevet noter, så jeg kan snakke med hende om det, jeg har læst. Jeg mangler 2 blade, så jeg er kun nået halvvejs. Jeg skal også have læst lidt forud (i Bibelen) så jeg ikke sidder og hakker så meget i det, når jeg skal jeg læse højt. Jonna er et meget, meget flinkt menneske, hun er meget venlig, og rar at være sammen med. Men jeg bliver ikke kristen, og jeg bliver ikke medlem af Jehovas Vidner. Jeg har ikke sagt det, for jeg kan godt lide at hun kommer på besøg - men René og jeg har ens følelser omkring det her. Det er spændende at høre/læse om, men det er fiktion, og ingen af os tror på det. Så enkelt er det. Men det er svært at sige til hende, for hun prøver virkelig at omvende os. Hun får ikke heldet med sig - ikke som tingene er nu, i hvert fald. Jeg tror aldrig, at de ændrer sig, for Gud er ikke noget, jeg tror på. Jeg kan bare godt lide at snakke om ham.

Jeg har taget en alt, alt for lang lur i dag, vågnede først klokken 20:59, fuldstændig fortumlet, og ude af stand til at komme ned og handle på kun 1 minut. Derfor har vi ikke sådan rigtig noget at indtage. Jeg synes at jeg har spist godt. Jeg lagde ud med en snegl af dem, jeg selv bagte i forgårs, og den spiste jeg klokken 11:45. Da klokken var 16:45 spiste jeg lidt æblegrød, og da klokken var lige rundt regnet 22, spiste jeg 2 portioner Knorr Orientalsk Risret. Ganske fortræffelig middag. Selvom jeg  oprindelig ikke havde lyst til mad. Men det duftede sgu meget godt. Hehe. I morgen skal jeg tidligt op, faktisk, fordi jeg lidt håber at bageren har åben, og jeg gerne vil derned tidligt, inden biksen er fyldt med mennesker, og mens der stadig er brød tilbage. Jeg tænker, at hvis jeg går i seng her om lidt, kan jeg vågne omkring klokken 4-5 stykker, og så kan jeg godt være ved bageren omkring klokken 6 - er det ikke der, bagerbutikker plejer at åbne? Jeg burde gå i bad nu, men jeg orker det ikke, og jeg jeg behøver heller ikke at være superlækker når jeg skal til bageren. Det er jo ikke en skønhedskonkurrence - hvis I forstår, hvad jeg mener?

Jeg har fået en e-mail fra den dejlige Hamid i dag. Han går så meget op i musik. Især hans cd'er. Han snakker ofte om, at han har sorteret dem, og ganske ofte er det i forskellige former, og jeg savner at rode med mine egne cd'er. De står hos svigerforældrenes kælderrum. Jeg HÅBER ikke, at der er fugt i deres kælderrum. De forsikrede mig om, at det var der ikke, dengang jeg i 2007 satte dem derind i 2 fyldte IKEA poser (de blå). Hvis der er gået fugt i dem, og alle bookletterne er gået i stykker, så græder jeg spandevis af tårer. Så skal jeg købe alle sammen (næsten) igen, og mange af dem kan man slet ikke få længere. Jeg er begyndt at bekymre mig nu, hvor det er muligt at Anders i weekenden kommer og borer hylder op, og jeg skal hente cd'erne, og skal se dem for første gang i så mange år. Det er en frygt der virkelig breder sig i mig jo tættere på, vi kommer. Jeg føler mig virkelig nervøs. René siger, at varmerørene til bygningen går igennem kælderrummene, så jeg satser på, at der intet er sket. Jeg er bare stadig bekymret. Men nu må vi se. Vi skal have snakket med Anders, for hvis han kommer, skal vi lige have aflyst et møde med Jonna.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar