Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 20. maj 2012

Chokerende bibelindhold

Okay, okay. Jeg studerer Bibelen i disse dage, og jeg har fandeme tærsket mig igennem til kapitel 28 i 1. Mosebog. Men hov! Hvad faldt jeg mon over?

1. Mosebog 19:30  - og jeg citerer - "Senere dog Lot op fra Zo'ar og bosatte sig i bjerglandet, og hans to døtre var sammen med ham, for han var blevet bange for at bo i Zo'ar. Og han boede i en hule, han og hans to døtre. (31) Da sagde den førstefødte til den yngste: ,,Vores fader er gammel og der er ikke en mand i landet der kan gå ind til os på det der er den normale måde på hele jorden. (32) Kom, lad os give vores fader vin at drikke og lad os lægge os hos ham og få afkom ved vores fader" (33) Så blev de ved med at give deres fader vin at drikke i løbet af den nat, derpå gik den førstefødte ind og lagde sig hos sin fader, men han vidste ikke af at hun lagde sig eller af at hun  stod op. (34) Den følgende dag sagde den førstefødte så til den yngste: ,,se, jeg lå hos min fader sidste nat. Lad os give ham vin igen at drikke også i nat. gå du så ind, læg dig hos ham og lad os få afkom ved vores fader". (35) Så blev de ved med at give deres fader vin af drikke i løbet af den nat også; derpå rejste den yngste sig og lagde sig hos ham, men han vidste ikke af at hun lagde sig eller stod op. (36) Og således blev begge Lots døtre gravide ved deres fader"

- Det er fandeme klamt. Hvorfor står der sådan noget i Bibelen, altså, det er sgu da ulækkert. Men OK - det giver jo selvfølgelig de pædofile en grund til at fortsætte deres færd. "Det er okay ifølge Bibelen". FØJ! Det er her døtrene der krænker deres fader, men mon ikke en ganske almindelig familiefar kan "kringle" den så det virker som om hans døtre gerne VIL misbruges? Det er sikkert set en million gange, jeg ved ikke en skid om incest, men jeg kunne da forestille mig det.

Jeg har næsten - næsten - fået overtalt René til at købe Diablo III. Han kunne jo ikke komme til at købe collector's edition, men Diablo III er jo et spil for sig selv. Diablo I og II er også separate spil. Men jeg har som sagt lovet ham røvfuld, hvis han ikke køber det skide spil. Det står jeg ved. Godt nok tror jeg ikke, at jeg KAN give ham en røvfuld - men jeg er da i hvert fald god til at true med det.

Jeg er bare så ekstremt træt. Bliver man træt, når man har menstruation? Det tror jeg faktisk, at man gør. Jeg bryder mig ikke om menstruation. Men det er et forholdsvist godt tidspunkt, det kommer på, for jeg skal have taget en celleprøve den 30. maj. Jeg var lidt bange for, at jeg var nødt til at aflyse pga menstruation. Det behøver jeg ikke at tænke på nu. Cool.

Jeg har sååå meget lyst til en lur. Netop fordi jeg føler mig ekstremt træt og fuldstændig tom for energi. Jeg sidder her og gaber som en sindssyg. Nå... Det er jeg jo i forvejen... Jeg sidder og gaber som en der sidder og gaber rigtig meget. Jeg forsøger at holde mig vågen. Det gør jeg. Virkelig. Jeg tror bare, at det er en kamp, jeg taber. Jeg kan slet ikke overskue, at jeg først skal i seng i aften. Det gør mig endnu mere træt alene ved tanken. Shoot!

1 kommentar:

  1. Blogging can tender vast opportunities that associated with
    Blogging are minimum so In that respect's no cause to stimulate the unproblematic more than unmanageable!

    Here is my site click here

    SvarSlet