Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 24. maj 2012

Indlæg på indlæg på indlæg på...

WOW!
Jeg får skrevet mange indlæg i dag!!!

Jeg sidder her og nyder musikken på Youtube. Ikke det hele, selvfølgelig - men meget. Og jeg er f.eks. faldet over denne sang.


Den har jeg faktisk originalt. På plade og det hele. Jaja. Så "cd" - jeg er sgu ligeglad. I min verden er det "plade". Det er en meget smuk sang. Elsker den, og tænkte at jeg ville dele den med jer! Yay for mig! Det med musikken... Fantastisk. Gotta love it. Lige nu lytter jeg til Ozzy. "No More Tears" - om lidt kommer "Back From Cali" med Slash og Myles Kennedy. Genial sang. Men det er derfor, den er på min playliste. Ha! Snydt igen. Hehe.

Jeg er ved at bage snegle, fordi René vil have romsnegle, og jeg alt det hjemme, jeg skulle bruge! Nice. Derfor bager jeg romsnegle! Yeah. Kan klisterbånd klistre på alufolie? Det håber jeg... Jeg har glemt at købe labels til Renés madpakke. Irriterende. Det stod på sedlen - men jeg havde ikke sedlen fremme, da jeg var i Kvickly. Nice one, huh? Det er sgu da for lamt. Men hey - sådan er det. Jeg må købe dem i morgen. René holder fri i morgen. Det sørger jeg for. Han er fuldstændig nedslidt og ødelagt, og han trænger til at slappe af. Blive forkælet og sådan noget. Ikke arbejde. Jeg bliver nødt til at tage mig lidt af ham. Stakkels mand. Ej, jeg ved godt, at jeg ikke elskede ham i morges. Men det gør jeg nu. Kærligheden driver stort set ned ad væggene. For nu at være klam - uden at være det. Hm.

Ellers har jeg absolut intet at berette. Når mine snegle er færdige, vil jeg tage mig af René, han trænger til massage, og det skal han have. Skal bare lige ordne sneglene først!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar