Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 29. maj 2012

Just a quickie!

Jeps! Jeg er tilbage. En døgns tid var rigeligt for mig! Haha. Godt. I morgen skal jeg til lægen og have taget en livmoderhals-undersøgelse - de tjekker for celleforandringer. Det bliver man indkaldt til, jo. Eller som der står: "Indbydelse" - hehe. Som om det var en fest. Oh well. For nogen er det måske en fest. Men ikke for mig, jeg synes efterhånden at jeg får undersøgt underlivet lige lovligt tit. Men okay - jeg har selv henvendt mig de fleste af gangene (ca. 5 gange) fordi jeg havde så ekstreme menstruationssmerter. Men så fik jeg den geniale idé at stoppe med P-piller. Og nu har faktisk stort set ikke ondt! Hurra for P-pillestop! Og det gode er, at min menstruation faktisk er næsten er regelmæssig! Yeah. Det var en klog beslutning.

WARNING! DISGUSTING STUFF
Jeg har, tror jeg, (for lige at være lidt klam) fået... øhm... presset mine hæmorider ud. Før sad de inde i tarmen. Men jeg tror - ved det ikke - at de sidder uden for nu. Bare fordi jeg stadig har ondt, nu, et døgn efter "handlingen" - jeg mener seriøst; uanset hvor hård mave I har, så LAD VÆRE med presse!!! Jeg har presset lige siden jeg fik permanent hård mave da jeg startede på psykofarmaka, og nu har jeg presset mig til en hæmoride. I går var det meget slemt, og jeg skulle ikke have gjort det. Men fordi det er en vane, sker det helt automatisk. Det er en refleks. Jeg ved ikke, hvordan jeg skal stoppe. Men jeg tror altså, at den sidder udenfor nu.

Anders kommer i weekenden og sætter vores arbejdsværelse i stand. I hvert fald det af det, han kan nå og det, han kan overskue. Jaja, vi har boet her siden september. Og nu er det næsten juni. Men vi har skulle måle op, købe materialer, lavet en præcis tegning af, hvordan det skal se ud, og så har vi snakket om hvorvidt René skulle gøre det selv, eller om vi skulle spørge Anders. Vi valgte det sidste, men hvis Anders ikke klarer det så godt, som det skal være, må vi "fyre" ham og gøre det selv. For alt er regnet ud så det passer med et kussehår, og det skulle gerne passe helt 100% Ellers er vi på skideren. Men nu må vi se. Det er tirsdag i dag, og Anders kommer jo så lørdag og begynder på det. Han kommer også på fredag, men det er mere for at aflevere nogle ting - i hvert fald som jeg har forstået det. Blandt andet den anden kommode.

Jeg har ekstrem hovedpine i dag. Jeg glæder mig til at komme ud i den friske luft. Lige samle lidt energi. Vi skal have 4 poser flasker med. Ja, "poser" passer faktisk ikke længere. 4 sække med flasker. Det betyder at der er ca. 4 sække tilbage. Men vi er nødt til at få dem afleveret, så Anders kan komme til. Jeg skal også have fjernet min lille reol, samt mine bøger og den slags. Jeg må se tiden an. Jeg glæder mig i hvert fald til at Anders kommer og ordner det. Har jeg egentlig ikke skrevet det her en gang før? Jeg mindes at jeg har. Nå, men så får I det lige en ekstra gang! Hæ! Snydt igen!

Men nu vil jeg drikke en står en af min flade sodavand og glæde mig til at vi får købt en ny patron. Det gør vi også i dag. Yeah. Vi har  travlt. Vi skal også på apo. Det magter jeg virkelig ikke. Men jeg er jo nødt til det. Hader Køge for at placere det i hver sin ende af byen!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar