Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 22. maj 2012

Sen på den

Jeg fik kramper. Regnede jeg med. Men jeg nåede ind i seng, inden jeg faldt, så jeg kom ikke til skade, selvom de varede en halv times tid. Jeg sad bare på sengekanten. Jeg fik spist morgenmad sammen med René, da klokken var omkring 15:30 (or so) og nu er klokken 21:55, og jeg har stadig ikke spist andet. Jeg sulter mig ikke. Jeg er ikke sulten. Jeg synes at mad er klamt, og jeg har ikke lyst til at spise lige nu. Senere, måske. Jeg er blevet pålagt at rapportere hvad jeg spiser hver dag og hvornår, så René kan se, om jeg har brug for hjælp. Jeg ved ikke, hvad han har tænkt sig at gøre. Men projektet skal køre i 2 uger. Så kan jeg vel tage det op med KBJ, hvis det er et problem for René. Jaja, jeg ved godt, at man bliver tykkere af kun at spise et enkelt måltid om dagen (jeg plejer som regel kun at spise aftensmad) men når jeg ikke har lyst til mad, er det fandeme svært at spise.

Ellers har jeg i dag - sammen med René - gjort soveværelset fuldstændigt rent. Sengen er støvsuget (på undersiden), alt er hevet ud, og der er støvsuget bagved. I morgen skal jeg i banken og sætte 1.000 kroner ind på vores konto, for jeg har bedt René om at købe nogle computerspil, så han ikke skal ligge og se Youtube hele dagen. Han har godt af at få stimuleret hjernen lidt. Computerspil er ikke det bedste i verden - men det er det bedste, han han, fordi han er temmelig handicappet. Så i morgen er det Store Shopping Dag for computerspil for René, jeg ved ikke helt, hvor meget 1.000 kroner strækker til, men han kan vel købe 2-3 spil, går jeg ud fra?

Jeg spiste en galiamelon i går, og der stinker af melon i køkkenet, og i morgen lugter her også af sur ost, for jeg har "skrællet" en ost i dag. Hehe. Burde gå ned med skraldespanden selvom den ikke er fyldt. Meeen... Det gider jeg egentlig ikke. Men jeg burde gøre det. Dovne mig. René siger at jeg ikke må, fordi det er hans "job" - haha. Min søde mand! Jeg elsker ham altså ekstremt højt, men det ved I måske godt. Også selvom jeg brokker mig ret ofte. Hehe.

Hm. Jeg er blevet tvunget til at spise. Han har sat en frostpizza i ovnen til mig, uden at spørge mig først. Men jeg har faktisk fået en sultfølelse efter at have duftet til pizzaerne (der er selvfølgelig også en til René), så måske er det alligevel OK at spise. Klokken er også 22:15 - det er på tide med aftensmad. Jeg er sgu nok lidt sen på den.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar