Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 6. maj 2012

Holy crap!

I dag har jeg haft et epileptisk anfald. Det gik ret slemt ud over min mund. Jeg er lidt bange for, at mine tænder har taget skade.


Indtil videre har jeg ondt i nogle af tænderne og kan ikke sådan helt spise fast føde. Hvis det stadig gør ondt i tænderne på onsdag, går jeg til tandlæge. Jeg har store problemer med at jeg ikke kan spise fast føde, fordi... Hvad skal jeg spise til aftensmad? Vi har ikke rigtig sådan noget, der kan gå til en flækket læbe. Flængen er ca. 1½ cm lang og omkring 2-3 mm bred. Den sidder på indersiden, så jeg kan ikke smøre den med noget. Det kommer til at tage lang tid, hvis den springer op igen hver gang jeg griner. Suk.

Lige nu er jeg meget træt, og jeg er ret tæt på at gå i seng. Jeg er dog lidt bange for at vågne og få kramper en gang til, for jeg er ikke helt sikker på, at jeg kan klare det. Ét anfald pr. dag er nok til mig - mere end rigeligt. Men jeg ved sgu ikke, om jeg kan holde mig vågen helt til i aften. Men jeg skal i bad i dag. Fandens. Jeg orker det bare ikke. Men det skal jeg.

Ellers havde jeg en god fødselsdag - René forkælede mig supermeget, og det var jo rart, for en gangs skyld. Men jeg havde det stadig lidt dårligt med det. Jeg bryder mig ikke om, at han skal lave al det mas, når jeg sagtens kan gøre det selv.

Men nu vil jeg alligevel forsøge at tage en lur.

1 kommentar:

  1. Åh Gud Rikke!! ;o
    Det ser bestemt ikke rart ud. Håber din læbe bliver fin igen og at ikke får så slemt et anfald igen :)

    SvarSlet