Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 28. maj 2012

Hønsesnak!

Jeg har meget ondt i ryggen i dag. Det havde jeg også i dag, men i dag er det endnu værre. Jeg hader den slags. Det går helt ned i højre balde. Kender I det? Det er altså bare sur røv.

Der er sket det, at Lisbeth og Lisbeth er kommet på besøg, og de er temmelig støjende, så jeg må skrue musikken ret højt op - og det giver mig hovedpine. Men det er bedre end deres hønsesnak. Jeg glæder mig, til de skal gå igen. De kom ganske uventet, men det er der vil der altid være nogen, der gør. Nogen har bare ikke noget pli,og dukker op i tide og utide.

Men det betyder jo så, at jeg ikke er alene, sådan rigtig, fordi jeg skal være en god værtinde og underholde dem. Ofte klarer de det selv, men af og til er jeg nødt til at bryde ind. Jeg faldt ret hurtigt i søvn i aftes, selvom jeg kunne høre deres japperi. Jeg vågnede 10 minutter før vækkeuret ringede. De larmede sindssygt meget, og hvis de tror, at de kan bagtale mig, så er de for dumme. Det er sådan, at jeg godt kan høre, hvad de siger, og jeg stemmer for, at de skal holde deres kæft.

Men nok om Lisbeth og Lisbeth. De er ikke mine tanker værd alligevel.

Jeg nyder ikke det gode vejr. Her, hvor jeg sidder, er her seriøst koldt. Gennemtræk, you know. Jeg vil gerne lukke et af vinduerne, men jeg ved godt, at her kommer til at lugte mystisk, hvis vi ikke lufter ud. Jeg gjorde den kommode, vi har fået af Anders og Dorte, ren i går, og rykkede om på alt vores kluns. Det er superrart, for vi manglede seriøst plads. Anders kommer med en kommode mere, samt et skab - det er cool! Der bliver jo meget mere plads, når min computer bliver flyttet ind i arbejdsværelset. Nøj, hvor jeg glæder mig. Så kan jeg endda komme på MSN igen! Det har jeg ikke sådan rigtig kunne i lang tid, fordi jeg bliver smidt af konstant. Den dér router eller signalet fra routeren stinker. Så jeg kan få kabel igen, meget snart. Det er simpelthen så fedt. Det kan være, at vi kan få lov til at køre i mine svigerforældres bil hjem fra lægen på onsdag, for så kan jeg få mine plader hjem igen på onsdag. Det vil være så cool. Men det kræver jo så, at René kan klare at køre ind og aflevere den igen, onsdag eftermiddag eller torsdag formiddag. Jeg ved det ikke.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar