Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 8. maj 2012

Lur - skal, skal ikke?

Jeg har hentet mit tøj på posthuset i dag. Det hele sidder bare perfekt! Det kan sgu ikke være bedre, altså! Jeg er meget, meget begejstret. Især fordi det er første gang meget, meget længe, jeg har haft et par jeans på. Det er genialt, jeg føler mig bare så hjemme i dem her. De sidder skidegodt. Alt det, jeg har købt sidder skidegodt. Yay! Ej, jamen... Jeg kan ikke få armene ned af bare begejstring.

Ellers ser det bedre ud med læben. Den er godt i gang med at hele. Det er jo meget rart! Hehe. Jeg sidder her og venter på en pakke, som måske/måske ikke kommer inden klokken 22. Lige nu er den 21:14. Det er 4 film, vi har bestilt. René har bestilt 2, og jeg har bestilt 2. "The Number 23" og "Stigmata" - jeg glæder mig til at gense sidstnævnte. Det bliver awesome! Den er monstergammel, efterhånden - men den er stadig cool. Den er faktisk 13 år gammel. Det er mange år. Det betyder at jeg var sølle 19 år, da jeg så den første gang. Laserdisken var eneste danske netbutik, som lå inde med den, og de havde 1 kopi. Så den skyndte jeg mig at bestille. Den er simpelthen så genial. Men det skal man nok se filmen for at synes.

nemlig.com kom med varer i dag - en hel time før jeg havde bedt om levering. De var her præcis klokken 18:00, men jeg havde bestilt aflevering mellem 19:00-20:00. René og jeg lå og sov, så René måtte samle dynen omkring sig og gå ud og åbne. Jeg har fået forbud mod at stige direkte ud af sengen og rende rundt, pga den forøgede risiko for kramper. Men fragtgutten satte poserne ind i entreen, så da jeg havde siddet i 5 minutter, kom jeg ind og kunne hjælpe til. Vi havde bestilt en del, men der var faktisk kun 5-6 poser eller sådan noget. Så det var ikke så galt.  Men nu er varerne sat på plads, og det er jo fint nok.

Jeg fryser totalt meget. Gåsehud på armene. Kuldegysninger... Faktisk burde jeg gå i seng, men så tæt på sengetid burde jeg måske hellere koncentrere mig om at forblive vågen. Jeg glæder mig til at komme i seng, det bliver awesome - jeg er vitterligt træt. Men jeg kan ikke gå i seng klokken 22. Så vågner jeg alt, alt for tidligt. Sikkert omkring 1-2 stykker. Det er rimelig nederen. Faktisk er det slet ikke noget, jeg gider. Men hvis jeg nu bare tager en lur? Hmm...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar