Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 19. maj 2012

Bibelsnak

Yes. Så er jeg på banen. Jeg har overdrevet ondt i mit højre knæ i dag, så jeg blev nødt til at tage en Ibumetin. Nu venter jeg på, at den virker, for jeg skal ned og handle. Jonna kommer klokken 13, og  derfor skal vi se at få røven ud. Det er bare så svært, når det er mørkt og koldt udenfor. Men okay; det er bedre end den irriterende, bankende sol.

René tog jo til Glostrup i går, men den Diabloboks, han havde fået lagt til side, kunne han alligevel ikke få udleveret, fordi man tilsyneladende SKULLE have forudbestilt den. Sur røv. Jeg sagde til ham, at han ville få en røvfuld, hvis han ikke købte Diablo III på vejen hjem, fordi man kan få det i Kvickly, og han skulle i Kvicly. Jeg lovede ham røvfuld, hvis han ikke købte det. Men det gjorde han ikke. Irriterende. Men han har fundet ud af, at man kan downloade det på nettet via en internetbutik, og det gør han når Jonna er gået. Så krydser vi fingre for, at hans maskine kan trække det.

Jonna er, som nogen måske har læst herinde, fra Jehovas Vidner. Hun kommer engang imellem, og vi snakker om Bibelen. Det er spændende, selvom jeg aldrig kommer til at tro på det lort. Men det er spændende at læse, hvor latterligt ond Gud egentlig er. Og de personer, som levede på Moses tid... Hehe. Narrøve. Men Jonna er et dejligt menneske. I starten kom hun bare, men nu er vi begyndt at aftale tider, fordi det skete for tit, at enten René eller jeg var syge. Men fordi jeg selv har en kopi af Bibelen, og nok aldrig når at læse den færdig, er det spændende at  Jonna ved så meget om, hvad der står i den. Så lærer jeg det jo på den måde. Det er som sagt et spændende emne for mig. Ja, også for René.

Jeg tror, at jeg vil studere lidt Bibelsnak. Jeg har fået endnu et blad (Vagttårnet) som jeg aldrig får læst - men det vil jeg gøre nu, tror jeg. Eller i hvert fald lige om lidt. Jonna vidste ikke, hvad stigmata er? Hm. Måske er den slags ikke noget, Jehovas Vidner lærer noget om.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar