Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 20. maj 2012

Zero Signal

Jeg er meget tæt på shutdown lige nu. Ikke fordi jeg som sådan har det dårligt. Det har jeg ikke. Men der er så meget, der skal ordnes, og alt, jeg har lyst til, er egentlig bare at gå i seng og sove. Jeg skal tidligt op i morgen. René skal på arbejde i morgen, og senere skal han til sin psykiater. Mens han er hos sin psykiater, går jeg i Kvickly, som ligger lige overfor, for jeg har planlagt, at René hver onsdag får en "wednesday surprise" med i madpakken. Men han må ikke vide, hvad det er -  deraf  "surprise" - og derfor er det jo en genial mulighed for at købe den! Jeg overvejer faktisk at købe lidt mere, så jeg har til et par onsdage frem. Det er mere et spørgsmål om, hvor hulen jeg skal gemme dem! Jeg tror at jeg pakker dem ind med det samme, og lægger dem et sted, han aldrig kommer. Dem er der en del af, nemlig. Det er en rigtig god idé. Det synes jeg. I morgen aften skal vi holde filmaften, og det er René, der skal vælge filmen. Han har vist ikke besluttet sig endnu, men jeg tror, at han er lun på "Collateral", som vi købte for ganske nylig, men stadig ikke har fået set. Jeg har givet ham 2 "biografbilletter", hvor han kan bruge én, og den inkluderer så en hustru og sodavand og slik. Den ene biobillet bruger han i morgen. Det er hyggeligt nok.

Men jeg kan se, at klokken er 23:20. Det betyder at vi meget snart skal i seng, hvis vi skal op 6:45. Det kan være, at han har rykket den til klokken 7 - men det er jo ikke meget længere. Den ene af de to tænder, jeg slog ved det epileptiske anfald i starten af maj (den 6., tror jeg) er begyndt at gøre sygt ondt, når der kommer kolde ting på den. Jeg ved ikke, om det er fordi den har taget skade, eller om jeg har fået et hul. Eller om jeg bare har fået "isninger" i den tand. Men den gør faktisk mere eller mindre ondt det meste af tiden. Men det er mærkeligt, for det har den ikke hele tiden gjort. Ikke så vidt jeg husker. Hvorfor er den begyndt på det? Jeg har overvejet at smutte forbi tandlægen, men... måske er det fjollet. Jeg lader sgu bare være... Selvom det gør pisseondt. René siger, at hvis det stadig gør ondt om en måned, skal jeg gå til tandlægen. Fair enough. Han plejer at have ret.

Jeg sidder og lytter til Type O Negative. Ahh... Those days. De bringer glæde frem i mig, disse sange. men faktisk... Så har jeg en pissefed sang, som I kan høre (hvis I vil), med Fear Factory.


Det er en af mine yndlingssange fra min ungdom. Den er rigtig god, den kører "industrial" stilen, og ham, der synger (glemt hans navn lige nu) har en virkelig fed stemme. Hvis I er interesserede i at høre flere numre fra denne plade, er "Pisschrist" en virkelig fed sang. "Self Bias Resistor", og "Replica" er også virkelig fede. Alle fra "Demanufacture"-pladen (som er vist her).

6 kommentarer:

  1. I'm amazed, I must say. Seldom do I come across a blog that's both eduсative and interesting,
    and let me tell you, you havе hit the nail on the head.
    The іssue is something thаt nоt enough
    people are speaking intelligently about. ӏ аm
    verу happу thаt I found this in my sеaгch for something regarding this.


    Here is my web page - power wirewound resistor

    SvarSlet
  2. It's a shame you don't haνe a donate button! I'd certainly donate to this excellent blog! I guess for now i'll
    settle for boοkmarking and adding your RSS feеd to my Goοgle aссοunt.
    I loοk forwaгd tо new updаtes anԁ wіll tаlk abοut
    this site with my Facebook grοup. Chat sοon!


    Hеre is my web-sіte; Texasveteransforcongress.org

    SvarSlet
  3. It is not my firѕt tіme tο
    visit this wеbsіte, i am visiting this ωeb sіte ԁailly аnd get gοoԁ information from
    here eѵeгy day.

    Herе is my blog :: ohm's law

    SvarSlet
  4. Hi еvery onе, heгe eѵегy one is shаring thesе kinds of expегiencе, sο it's fastidious to read this weblog, and I used to visit this blog all the time.

    Here is my blog :: zl101.com

    SvarSlet
  5. Wow, incгedible weblog structure! How lеngthy havе you ever been гunning a blog for?
    уou mаkе blogging glance easy.
    Тhe overall look of your site is fantastiс, let alone the content!


    Here is my web-sіte: resistor Resistance

    SvarSlet
  6. An іntriguing disсussіon is worth comment.
    ӏ bеlieѵe that you ѕhoulԁ publiѕh more about this tоpic, it might nоt be a taboo mаtter but typically peοple
    don't discuss such topics. To the next! Many thanks!!

    Look at my web site :: Potentiometer

    SvarSlet