Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 12. maj 2012

Når klokken bliver 06:40

Ja. 3 timer. Det var, hvad det kunne blive til i nat. Jeg kommer til at tage en lur i dag, måske endda 2. Det er typisk mig at gøre tingene på den her måde. Men jeg kan ikke sove længere lige nu.Kvickly åbner om 2 timer. Hvis ikke de åbner klokken 8 om lørdagen, for i så fald er der 1 time til de åbner. Jeg vil meget gerne derned tidligt, men jeg kan jo ikke sådan rigtig tillade mig at vække René klokken 9 og sige "Så er det nu" ej heller bare at gå derned selv. Jeg går derned selv, men jeg er nødt til lige at vække ham og sige det. Det er noget bæ, altså, hvorfor fanden går vi også i seng klokken halv fire om natten, når vi skal tidligt op og ned og handle - min far kommer og henter pengene til Mads omkring klokken 14. Hvis jeg ikke har skrevet det, er Mads min nevø, som fylder 5 år på mandag. Oprindelig skulle fødselsdagen være blevet holdt den 17. maj, men de gamle kunne ikke. Så det er blevet rykket frem til i dag. René startede på arbejde i går, første dag, og jeg vidste ikke, hvordan han ville have det på 2. dagen - det er som regel først der, man mærker det. Derfor har jeg takket nej. Det lader til, at  René har det ganske fint - det havde han i går aftes - så jeg kunne sikkert godt have sagt ja tak til indbydelsen. Men gjort er gjort. Jeg svarede dem jo allerede i tirsdags, så det er lidt sent at lave det om samme dag. - Men min far får 300 kroner med til Mads. Min far skal hente min mor, når hun har fri fra arbejde, og så kører de ind til min bror. Jeg har overvejet at ringe og spørge, om jeg stadig er velkommen, men... Jeg ved ikke, om det er mest usselt for René eller for Mark & Anja. Begge parter regner med, at jeg bliver hjemme, plus at jeg ikke har en gave til Mads, men bare penge, så han selv kan vælge - det er jo ikke til at forstå, når man kun er 5 år. Jeg må hellere blive hjemme. Det er helt sikkert det bedste for mig. Og for dem. Dem alle sammen. Jeg ved ikke... Åh, altså, hvilket dilemma! Ingen at snakke om det med! Den slags hader jeg. Jeg må tage en snak med René, når han vågner. Eller; når jeg vækker ham om 1 time og 40 minutter. Så er klokken 9, og så kan han godt lige tage stilling til, om det er OK at jeg ringer til Mark & Anja og spørger om jeg må komme med alligevel.

Jeg har ellers haft urolige drømme i de 3 timer, jeg fik sovet, og jeg var nok vågnet af drømmene kort tid efter, hvis ikke jeg var vågnet fordi jeg skulle tisse.

Jeg har den vildeste følelse af at jeg hænger på hovedet. At alt er vendt om. Det er ret uhyggeligt. Er det epilepsien, psykose eller almindelig "jeg er lige vågnet efter 3 timers søvn"-mode? Jeg burde måske gå hen og se om jeg kan få et par timer mere - men jeg synes ikke, at jeg vil sove fra muligheden for at komme med til Mads' fødselsdag. Jeg er nødt til at forblive vågen - i hvert fald indtil jeg har snakket med René og fundet ud af, om vi skal købe ind i dag eller i morgen. hvis det er i dag, skal vi jo se at få lettet røven, men er det først i morgen, kan vi sove længe og jeg kan bare smutte ned i bilen, når min far kommer! Genialt. Men nu må jeg lige snakke med René om det. Han har muligvis brug for, at jeg er herhjemme. Så bliver jeg hjemme, uden diskussion. Men hvis han ikke har brug for mig, andet end som selskab - så tager jeg afsted.

Men så blev klokken halv otte. Det er ved at være på tide at "stå op" - og jeg tror at jeg vil gå ud og vaske op. Det blev jeg jo aldrig færdig med i går.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar