Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

mandag den 7. maj 2012

Det med tænder

I dag ser min læbe en del bedre ud. Problemet er lige nu, at flængen sidder så langt oppe, at den sidder ude over læbekanten, og derfor er synlig hele tiden. Og det er ret klamt, fordi læben her i helingsprocessen er gul, så det ligner, at der sidder en kæmpe klat betændelse på læben. Det gør også, at jeg ikke sådan helt kan lukke munden... Typisk.




Men ellers går det fint nok. Jeg har nogle små svimmelheds-episoder, og René er bange for, at jeg har fået hjernerystelse, og vil ikke have at jeg lægger mig til at sove. Men jeg sov i går eftermiddags og i nat, så om jeg tager en eftermiddagslur i dag, gør vel ikke den store forskel? Jeg er bare virkelig, virkelig træt. Jeg har ondt i hovedet og er en smule rundtosset. Men sådan har alle det vel en gang imellem. 

Puha... Altså... Det dér gule sårskorpe-ting er ved at vokse ud på selve læben. Er I klar over, hvor klamt, det ser ud? Jeg har slet ikke lyst til at bevæge mig ud. René siger, at han vil gå ned i Kvickly for at købe risengrød til mig. Men nu er den næsten 19:10, Kvickly lukker klokken 20, og det tager ca. 25 minutter at gå derned. Åndssvagt.

Jeg har stadig ondt i tænderne. Det er lidt foruroligende, men de har jo fået et kæmpe slag. Det er nok derfor de gør ondt, og ikke fordi jeg har ødelagt dem. Sådan er det nemlig. Jeg har IKKE ødelagt mine tænder, og så er det ligesom sagt.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar