Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 3. maj 2012

Motherlover

Åh! Det var så rart at have min mor på besøg, så hun kunne se lejligheden! Det var rigtig rart. Også selvom min far ikke er velkommen. Lige nu, i hvert fald. Min mor og jeg hyggede os rigtig meget. Det var en god snak, vi fik os. Da hun var gået, satte jeg The Lonely Island på, og jeg hørte denne sang og crackede fuldstændig af grin!


De her drenge - de kan altså bare få mig til at grine! Prøv lige at se Justin Timberlake! HAHA! Det er en af de bedste sange, jeg kender. Jeg havde egentlig glemt, at jeg havde den, men da jeg hørte pladen... Wauw. Genialt. Simply.

Her er vildt koldt. Forstår ikke hvorfor, her burde være tilpas, men jeg ryster af kulde og har gåsehud på armene. Sært. Måske er det fordi jeg er overdrevet træt. Jeg gik i seng 23:30 og stod op 05:50. Et eller andet sted burde det være nok søvn - men nej. Jeg er fuldstændig udmattet... Hader den slags. I morgen skal jeg gå hjemmefra ca. 7:15. Jeg skal være hos bageren 7:30 for at købe ind til morgenbordet som jeg ikke helt ved hvad tid starter. Så jeg skal jo næsten i seng senest klokken 22:00 i aften for at kunne komme op og krampe af. For jeg skal jo så op... hmm... 6:30 eller sådan noget. Åh! Bliver træt bare ved tanken.

Shit! Nu ved jeg, hvad jeg glemte at sige til René vi skal bruge i morgen! Æg! Jeg skal jo lave frikadeller. Altså, jeg kan sagtens lave dem uden, men æg hører med til frikadeller. Nå. Medmindre vi smutter i Kiwi senere, må jeg undvære æg. Det går sikkert også fint nok.

Og jeg tror at jeg vil tage en lur nu. Hyg jer med "Motherlover" - hehe

Ingen kommentarer:

Send en kommentar