Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 22. maj 2012

Svimmel og sulten

Yeah. Totalt "mærkelig" i går. Sad og savlede, lignede en junkie og snakkede ligeså. Jeg ved slet ikke, hvad der gik galt - det gjorde René heller ikke. Totalt sært. Men det stoppede igen. Godt!

Jeg er virkelig træt, for jeg gik i seng klokken 3 i nat, og stod op her klokken 12-noget. Jeg burde være udhvilet - men nej. Måske har jeg fået for meget søvn? Siden Anja var her, og jeg var i Tiger, har jeg haft anfald med udtalt svimmelhed og mangel på at fokusere, men i stedet har dobbeltsyn. Jeg ved ikke hvad der sker, men det kommer ca. hver 2.-3. dag. I går havde jeg det også sådan. René tror at det er en psykose, jeg tror at jeg er ved at blive syg. Jeg burde måske gå til øjenlæge? Jeg ved det ikke. Jeg ved ikke, hvem, der skal tage sig af det her, for jeg har jo næsten lige fået tjekket balancen hos en ørelæge.

Men jeg skal have fikset noget at spise til René og mig.  Jeg har ikke fået lavet noget endnu. Shoot! Men der er tid endnu. Jeg skal bare gøre det nu, så vi stadig kan nå at spise aftensmad inden midnat, for René skal på arbejde i morgen. Jeg er monstersulten, så der passer jo fint, sådan set.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar