Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 24. maj 2012

Mærkelig opførsel, og mad - hehe

Det begynder at gå mig SÅ meget på at René tvinger mig til at spise, når jeg ikke er sulten og synes at mad er klamt. Hvad ville han føle, hvis han blev tvunget til at spise noget virkelig klamt? Jeg forstår ikke, hvorfor han gør det? Jeg skal nok spise, når jeg bliver sulten. Kan man forlange andet?

Nå, men i hvert fald er jeg blevet i LANGT bedre humør end jeg var i morges. Jeg har sat mit hår og smukkeseret mig - og har endda puttet lipgloss på! Det plejer jeg ellers aldrig. Måske er det derfor, at den lipgloss fra ... Et dyrt mærke... Er der noget, der hedder Lauder? Eller noget i den stil. Ej, jeg kan ikke huske det, og jeg gider ikke at gå ud og kigge. Men den kostede en hængerøv. Til gengæld holder den længe. Den har jeg taget på i dag, bare fordi. Hehe. Nice.

Jeg har taget en lur, jeg blev angiveligt tvunget til det fordi jeg "opførte mig mærkeligt" og René mente at jeg var psykotisk. I hvert fald vågnede jeg helt fortumlet og sad og spekulerede på, hvorfor jeg mon var gået i seng. Så nu har jeg over drevet ondt i en muskel omkring venstre skulderblad, den gør sygt ondt - ja, I kender det jo nok. Men jeg stod så op, sad og gloede og hørte musik, rettede Renés papirer og lagde makeup. Jeps, for jeg lægger makeup i et lille, rundt spejl med en diameter på 10cm, håndholdt, men alligevel sidder makeuppen, som den skal. Jeg er bare nede med det lort. Er der ikke noget, der hedder det? Haha... Synes bare jeg har hørt den vending før.

Mine hovedtelefoner er fandeme løbet tør for strøm! Det gør de bare aldrig. Derfor har jeg sat dem til ladning og hører nu musik i et par gammeldags hovedtelefoner. Dem, man fik med til sin Walkman i 80'erne. Haha. Jeg har dem fordi svigerfar var indlagt, og de bruger dem åbenbart på hospitalerne, så folk kan se fjernsyn med lyd. De er sgu ellers en god redning. Så kan jeg sætte dem til min telefon og høre i dem og snakke i mikrofonen - genialt, når man sidder og skal bruge hænderne, eller samtalen er så lang, at man ikke kan overskue at sidde med telefonen i hånden. Yeah. Nice one!

Jeg skal fandeme ned i Kvickly i dag. Senest om en halv time til tre kvarter, for de lukker klokken 20, og lige nu er klokken 18:10. Jeg skal finde ud af, hvad jeg skal lave til aftensmad. Om jeg har lyst til det, eller om det kun er til René. I går fik jeg lov til at slippe med en galiamelon. Så lavede jeg "rigtig" mad til ham. Det kan jeg godt igen i dag, tror jeg. Galiamelonerne er på tilbud til 8 kroner stykket. Så kan man sgu godt købe et par stykker. Jeg købte to her forleden. Det må have været i mandags. Hæ. Jeg har ikke været i Kvickly siden i mandags. Så kan de lære det, de elendige skravl af en bunke ansatte. DÅRLIG BUTIK. Uforskammede ansatte, rodet butik, dårlig skiltning... Det er simpelthen så latterligt. Den er ligesom Fakta i Herfølge. Jeg håber at den er blevet bedre siden september 2011. Ellers er det sgu ærgerligt for de borgere i Herfølge, som gerne vil købe billigt ind, og ikke har råd til Superbrugsen, og ikke kan komme om på den anden side af Herfølge for at gå i Aldi, og derfor er fanget i Fakta... Damn... I FEEL FOR YOU! (en eller anden 80'er sang, som jeg har glemt navnet på - og endda kunstneren...)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar