Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 30. maj 2012

Danger! Danger!

High Voltage!

Jeg er bare klar! Mine plader er ikke smidt ud, og jeg kan hente dem, når jeg vil (dvs. når jeg har mulighed for at blive kørt hjem). Jeg er totalt tændt lige nu. Ja, altså, ikke pga mine plader, men fordi jeg sidder her og lytter til "opstemt" musik - det er den slags, jeg elsker. Og om lidt er René klar. Men der er ingen detaljer. Det vil I sikkert også helst spares for! Hehe!

Jeg er ikke sulten i dag, så jeg spiser ikke aftensmad. Måske laver jeg noget senere, hvis jeg - mod forventning - skulle blive sulten. Ej, altså... Er det shampooen eller lus der får min hovedbund til at klø? Jeg har ikke været i kontakt med nogen. Så det burde ikke være lus. Men man kan aldrig vide. Jeg vil dog vente lidt med at bruge en formue på apo. Det er sgu skørt, når man ikke har lus. Men jeg ved det jo ikke.

Min farmor har fået et ganske specielt Mastercard. Hun har nemlig fået et, hun kan gå på internettet med. Hehe. Hun har hørt forkert. De har nok sagt, at hun kan BRUGE det på nettet. Men hva' fa'en - hun er 86 år. Hun er sgu dejlig nok. Og for helvede hvor har jeg ondt i hovedet! Jeg må straks have et par hovedpinepiller.

René og jeg har besluttet os for at se "Gal eller normal" del 1 og 2, for vi skal bruge programmet, når vi skal klage over den dårlige behandling, vi har fået i Køge kommune, som jo baserer min situation på det tv-program. Så er det rart at have set programmet, så vi ved, hvad vi er oppe imod. Så skal vi have læst i serviceloven, min mor har udpeget de ting, vi skal læse, jeg skal have en udtalelse fra KBJ, og så skal vi klage på kommunen, og så må vi se, hvad vi får ud af det. En undskyldning er fint nok til mig. 

Vi er egentlig ligeglade med det, men de skal fandeme ikke slippe afsted med at basere en sag på et tv-program. Det kan jeg ikke acceptere. På nogen måde. Og jeg vil fandeme følge den her sag helt til dørs. Heldigvis har Renés sagsbehandler sagt det samme, hvilket har givet René lidt mere gå på mod. Men nu vil jeg finde det, jeg skal læse, tage nogle notater og få det på plads - så ser vi tv-programmet, når vi får tid og lyst.

Køge kommune - løb hellere så hurtigt remmer og tøj kan holde, men vi ånder jer i nakken. I slipper ikke fra os. You're going down!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar