Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 28. februar 2013

Hvorfor vokser de altid hurtigere? - Hvad er hemmeligheden?

Ih... Jeg bliver så glad af at høre Type O Negative. De er vendt tilbage til mig. Min sørgeperiode over Peter er slut, efter kun 3 år (!), og nu er jeg i stand til at lytte til deres musik med 100% glæde og glædes over de dejlige stemmer, den dejlige musik og alt det dejlige ved Type O Negative. Jeg er måske, i hvert fald i dag og i skrivende stund, mere glad for dem, end jeg ellers har været. Det er som om, jeg har fået et spark i røven og kan høre deres lyd igen - men med fuld styrke, for det, de har lavet, kan ikke blive mere perfekt. Det er... Ja. Perfekt. Jeg elsker musikken, jeg elsker det, jeg sidder og lytter til nu. "Wolf Moon" er netop gået i gang. Det er en fantastisk sang, som jeg har elsket i mange, mange år. Den er jo helt tilbage fra "October Rust". Wauw. Tænk engang. Det var den første plade, jeg hørte med dem. Jeg kan ikke helt sige, hvad min yndlingssang er. De har lavet så utroligt mange. Men hvis der blev sat en pistol for min pande og jeg blev tvunget til at vælge, ville jeg vælge... "Be My Druidess" fordi den gør mig i godt humør. Hvis jeg fik en "ekstra chance" ville jeg vælge "Anesthesia". De fleste af Carnivores sange er ikke helt lige... Mig. Derfor ville jeg ikke vægte dem så højt. Men Type O Negative er jo noget helt andet.

Oh but I... Jeg skal i bad. Jeg har ikke været i bad siden jeg ikke kan huske det, og jeg trænger til at blive vasket. Det er lidt sent, og jeg er lidt bange, men visse ting skal man igennem, og jeg føler, at jeg burde gå i bad. Jeg er bedst til at bade om aftenen. Det er mere "my kinda thing". René fandt mascara på mit øjeæble, helt inde i krogen ud mod tindingen. Sidste gang, jeg havde mascara på, er ca. 2 uger siden, så at det har siddet der så langt tid uden at komme med gener før i dag, er temmelig spændende.

Medicinpriserne og tilskuddene bliver lavet om fra på mandag. Jeg er ret tydeligt på vej til et sammenbrud, for det meste af det medicin, jeg tager, står på "den sorte liste" - eller hvad man kan kalde den. Renés også. Han skal til at betale fuld pris for sit smertestillende præparat, som vil komme til at koste os omkring 1400 kroner hver måned. Og hvad sker der med den medicin, jeg tager? Jeg er sygt bange, René forsøger at berolige mig, men pga min ellers psykiske tilstand, er det svært, og det hele er faktisk et kaos herhjemme i dag, og det har det været siden i morges. Lige siden jeg vågnede klokken 8:22. Jeg ved ikke, hvad der er gået galt for mig. Det er bare ned ad bakke det hele. Øv bøv. Sådan er livet, men det er stadig sur røv.

Og hvorfor - hvorfor?! - vokser ens lillefingernegle altid hurtigere end alle de andre negle? Jeg går i bad. Jeg har bestilt for en formue hos nemlig. Men da jeg så skulle betale... havde jeg kun bestilt for knapt 600 kroner. Så jeg sneg mig ind under "Drikkevarer" og købte en multijuice. Den stod ikke på indkøbssedlen, men når nu jeg havde købt alt på sedlen og det blev langt under det forventede beløb, valgte jeg at snyde mig til en 2-liters Rynkeby Multijuice. Det er en af mine yndlings-juicer. De kommer med varerne i morgen mellem 11-12 :) Cool. Ingen planer.

Nå. Badet.

2 kommentarer:

  1. Jeg tror at lillefinger neglen vokser lige så hurtigt som de andre negle.... jeg tror bare at man bruger de andre fingre meget mere og så bliver de negle slidt mere så det synes at lillefinger neglen vokser hurtigere.... jeg spiller nemlig guitar og min venstre hånds lillefingernegl bliver aldrig lige så lang som min højre hånds lillefinger negl...


    Tror aldrig jeg har skrevet så meget om lillefinger negle før!

    SvarSlet
  2. Haha. Jeg tænkte det samme, da jeg skrev det, faktisk, men det er så irriterende for mig, at jeg bare blev nødt til at kommentere det. Men altså - det giver sig selv :) Så jeg kan kun give dig ret!

    SvarSlet