Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 3. september 2013

3 cm

Mmm... Efter lang tids irritation og dovenskab ser det nu ud til, at man godt kan sidde på sin flade røv og lave intet, hvis blot man spiser... Det ved jeg ikke. Jeg har ikke lavet om i hverken kost eller medicin. Men jeg har da været så heldig, at en "mellemmåling" her klokken 19:00 viste, at jeg har tabt 3cm, og jeg måle mig igen i morgen tidlig. Lyder det ikke som en rigtig god idé? Jeg hørte det fra Anna. I ... var det lørdag? Hun sagde til mig, at jeg havde tabt mig, og jeg grinte af hende og sagde at hendes briller var fedtede. Men hun havde ret. Jeg HAR tabt mig. Jeg skylder hende en undskyldning. Jeg skulle heller ikke have grint af hende, man griner sgu da ikke af folk, der giver en komplimenter - totalt dårlig stil! Psh!

I dag skal vi have kartofler - min yndlingsspise. Jeg gik på opdagelse i fryseren og fandt hakket oksekød, som vi ikke spiser, og 2 koteletter, som jeg er i gang med at tø op, de er nok færdige efterhånden, og René købte noget Knorr persillesovs, som vi aldrig har prøvet. For at flotte os lidt, bruger vi i dag letmælk. Normalt bruger vi minimælk til alt - selv risengrød.

Men ikke i dag - denne persillesovs bliver forkælet. Dog ikke nok til sødmælk - det er lige vammelt nok... :S Jeg vil starte min madlavning nu, 19:40, med at skrælle kartofler og sætte dem over. Og husk på de 3 cm på en ikke-fastende mave ;)

Hav en god aften, kan jeg godt sige, selvom jeg nok vender tilbage. Jeg tror at jeg vil give en anmeldelse af Knorr persillesovs!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar