Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 11. september 2013

Jeg håber at den psykiater skammer sig!

Hamid... Åh! Jeg bliver så irriteret på ham engang imellem, men jeg kan godt se nu, at meget af det ikke er hans egen skyld. Det medicinmæssige. Hans mor og far var med Hamid til mødet i et distriktspsykiatrisk center. Jeg har hørt om undersøgelser, som viser at Abilify er meget stærkere end man troede, og der er adskillige videoer og folk, som har skrevet om deres oplevelse med Abilify. Jeg snakkede med Hamids mor og forklarede hende det her. Hun sagde okay, for det er jo normalt hende, som råder ham omkring medicin. Hamid har ikke en psykiater, hans medicin bliver reguleret hos egen læge. Men trods alt det her, siger den psykiater, Hamid snakker med, at det "bare er dårlig reklame". What the...?! Dårlig reklame? Denne psykiater sagde at det var ufarligt.

abilify er ikke dødelig altså,det er bare dårlig reklame. han forklarede en helt masse af det til os med abilify. je gkan ikke huske alt lige nu. men fra nu af skal jeg gå 2 mg ned i risperdal hver anden måned. og han siger at to forskelige pavarater giver meget bivirkning i forhold til et kun. så de vil tage risperdalen fra mig til sidst.

Jeg er rystet. Ganske enkelt. Jeg er dog glad for, at han er kommet lidt ned i Risperdal. 

Overalt vrimler det med negativ omtale af Abilify, og så er det "dårlig reklame"?! Folk får/kan få alvorlige bivirkninger! Man har fundet ud af, at Abilify er meget stærkt, og man skal helst ikke indtage mere end maks 10mg, med ifølge producenten er vedligeholdelsen 15mg. Man MÅ IKKE indtage OVER 30 mg i døgnet, og Hamid får 45mg. Og psykiateren tager Risperdal fra ham i stedet for??? Sidder den psykiater på sin stol og er konge? Deltager han ikke i møder og er på kurser? Det er skammeligt. Virkeligt skammeligt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar