Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

tirsdag den 10. september 2013

Youthanasia!

Jeg ved det fandeme nu! Det er ikke kun Pete. Det er dem begge. Jeg burde have fucking vidst det. Dem begge. Godt nok er Dave ikke død. Men han har skabt inspiration i mig, som Pete gjorde, bare 10 år tidligere. Hvordan kunne jeg glemme det? Dave inspirerede mig på en anden måde end Pete gjorde, men han var der, han var der til at få sat gang i sejlene. Han gav mig min første novelle. Jeg savner de dage. Dengang jeg gå meget op i ham, at jeg tænkte på ham døgnet rundt. Han har i øvrigt fødselsdag på fredag, 13. september. Han fylder 52 år. Gamle sørøver. Dengang jeg var dybt og inderligt forelsket i ham, var han blot 33 år gammel. Åh, det er jo lige præcis det, jeg er nu. Mon jeg kunne forestille mig at være superstjerne, og en lille, forvirret knægt på 14 år var dybt forelsket i mig? Haha... det er egentlig meget sjovt at se sådan på det. Dengang syntes jeg jo at den aldersforskel, der var, ikke var værd at snakke om, og at han sagtens kunne forlade kone og børn og flygte bort med mig og gemme os, bare os to, for evigt sammen! Haha. Jeg skrev en historie, faktisk, hvor vi havde sex i et kosteskab under et restaurantbesøg. Mener jeg, jeg kan ikke huske det, og jeg har desværre ikke gemt den. Men den fik da et smuk navn: (se)X-fil - haha. Sikke en humor man har når man er 14 år. Eller måske snarere ikke har. Haha Skal vi have ham ind? Skal han ind? Ja, gu' skal han så! Jeg ved ikke, hvordan de nyeste billeder ser ud, så I må nøjes med et halvgammelt :)
Han er nu smuk. Det kan man ikke løbe fra. Og hvorfor skulle jeg også det? Løb belaster knæene, og især mine knæ, med den størrelse jeg har. Hæ. Jeg kan prøve at fra det. Naarh.. Det er rart at have billedet af ham i hovedet, for en dag er han væk. Hvis jeg ikke er væk først.

Det lader til, at mit hårtab er mere under kontrol nu. Eller også er det fordi det er spændt op med en elastik, så det ikke kan komme nogen vegne. Hæhæ. Jeg er egentlig ikke træt, men jeg burde gå i seng, fordi mine muskler er begyndt at værke. Ikke så meget leddene - men jeg kan saftsuseme mærke dem, når jeg rejser og sætter mig! Hold da op. Men jeg burde lægge mig på sengen og strække mig. Men så skal jeg lige blinke, og 5 timer senere vågner jeg og kan  ikke sove længere.

Er der mon nogen iranske læsere imellem? Jeg har virkelig brug for at få at vide hvad "blomster musik" er for noget. Det skulle være noget persisk musik af en art, men at det "lyder som blomster musik" fatter jeg bare ikke. Det kan også bare en, der taler farsi eller noget andet. Bare en forklaring - det vil være awesome.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar