Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 12. september 2013

Xerox men sådan er livet engang imellem

Jeg har blogget i mange år. Jeg har været herinde siden  2009. Dog med en mindre pause i 2012. Samtidig blogger jeg på blogspot, og det har jeg også gjort siden 2009. Haha.

Mange blogs er læst. Mange har været virkelig dårlige, andre har bare været dårlige for mig personligt. Der har også været gode. Rigtig mange gode. Men jeg vender altid tilbage til min yndlingsblogger: tildeziegler. En af de noveller, hun har skrevet, som er allersmukkest, har jeg siddet og ledt igennem alle hendes sider for at finde Showtime....

Det er en de bedste ting både tilde og alle de forfattere, jeg har læst, har præsteret. Dette er et mesterværk! Et sted burde man hylde tilde for at bringe os alle de fantastiske og smukke noveller. Selv de groteske og bizarre er smukke. Jeg forstår ikke hvorfor, men hendes fingre gør det smukt. Hun har et usandsynligt flot sprog, når hun skriver, meget poetisk, og hun er spækket med inspiration. Hvor hun får det fra, ved kun hun, og sådan skal det også være.

Jeg ved sgu ikke, hvordan man kan hylde tilde, komme op med tribut. Jeg tror, at den eneste måde er at citere en af mine yndlingssange;

A pill to make you numb
A pill to make you dumb
A pill to make you anybody else
All the drugs in this world won't save her from herself
Jeg synes faktisk også at mange af tildes tekster passer ind her. Det er  "Coma White" af Marilyn Manson, Utrolig god sang, og ikke særlig larmende for jer, der ikke bryder jer om larm. Det er en stille sang.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar