Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 28. september 2013

Hmm... Lidt af hvert. Sølvfisk, René, hovedpine og Slagelse

Jeg er SÅ forelsket i "Danger! High Voltage" af Electric Six i dag! (tjek den her ) René og jeg har haft den dejlig... hvad kalder man den slags... "aftensmadtid" sammen. Vi spiste sammen (som vi plejer) mens vi så American Dad, hvorefter jeg lavede popcorn til René, og selv spiste vindruer. Vi snakkede lidt om vores lejlighed. Vi er blevet enige om, at vi ikke kan leve med alle de sølvfisk, og at vi må kontakte en skadedyrsbekæmper og få et overslag. Der skal nok sprøjtes et par gange. Vi snakkede om, hvor vi skulle gøre af os selv i den tid. Vi bliver nødt til at leje et hotelværelse. Eneste anden mulighed er, at René sover hos sine forældre, og jeg sover hos mine. Og det er ikke realistisk. Overhovedet. Vi har sovet hver for sig 2 gange, siden vi flyttede sammen. Første gang var maveoperationen, og anden gang var rygoperationen. Det var 3 nætter i det hele. Det er bare noget, der ikke skal ske "bare fordi". Der skal være en  god grund. Og det er sølvfisk ikke. Ikke hvis de kan fjernes. Men det må vi se på i næste uge.

Jeg tror, at jeg overreagerede i kommentaren til Tilde i sidste indlæg. Jeg behøver ikke at have Rikke-tid. Jeg var bare sådan lidt ... ja.... berørt af, at jeg skulle aflyse Jonna, selvom det ikke var ham, der bad mig om det. Han lod det bare hænge. "Jeg ved ikke, om jeg kan magte at der kommer nogen her i dag" sagde han tidligt i morges, og om formiddagen aflyste jeg Jonna. Jeg vidste godt, at han ikke kunne klare det, og at han ville kæmpe, fordi jeg gerne ville have Jonna her i dag. Han skulle ikke gøre det for min skyld, og det var derfor, jeg aflyste, og det gjorde mig lidt mærkelig oven i hovedet.

Men jeg nåede da at fortælle det til René, inden jeg tænkte at det var ligegyldigt. Og han sagde, at jeg er nødt til at have en dag engang imellem, f.eks. én gang hver uge eller hver 2. uge, hvor han er hos sine forældre, og er alene hjemme. Det lyder som en rigtig god idé. Men jeg savner ham efter 3-4 timer. Så skal han komme hjem til mig igen. Så måske er det nok ikke den bedste idé nogensinde... Jeg tror, at jeg lader det ligge. Ikke snakker mere om det. Hvis han mener, at der bør snakkes mere om det, tager han det selv op.

Jeg har godt nok fået hovedpine, her i jag. Det er noget af det værste. Når jeg bare får de sylespidse jag i hjernen. Det gør altså ondt. Det er altid i højre side. Hvorfor mon det er det? Smileyen, hvis du læser med, kan du måske komme med et forslag? Jeg orker ikke at undersøge det selv, jeg sidder dagligt og tjekker piller, bivirkninger, doseringer, bestillinger, præcise tal på antal tilbageværende piller efter endt dosering, priser, ctr... Jeg kan ikke overskue at sidde og søge på, hvorfor jeg altid har ondt i højre side. Det havde været nemmere hvis det var mig! Men René skal jo også have undersøgt den medicin, hans læger kaster i hovedet på ham, uden at oplyse ham om eventuelle bivirkninger. Det må jeg jo så sidde og rode med, for som med mig, er der ingen, der vil samarbejde.

Men i morgen er det søndag. Der skal jeg være klar til at ordne vasketøj og den slags, så jeg har mulighed for at have rent tøj på, når jeg skal stille op på Slagelse hospital mandag. Jeg krydser SÅ meget fingre for, at lægen ikke er syg stadigvæk!... :S Der er ikke lang tid til at september udløber. Jeg har på mandag.. Så ophører det specielle tilbud, jeg har fået. Det betyder, at jeg kan risikere at ryge tilbage på en længere venteliste... Jeg ved det ikke, jeg kender ikke deres regler. De har jo så heldigvis ikke en lang venteliste, kan man sige. Jeg ser frem til at snakke med lægen. Jeg håber at han kan give mig bare et lille bud på, hvad der kan være galt. Det er jo sådan set, ifølge brevet, en forundersøgelse, men hvis de kan se alt, hvad de skal bruge, i de første blodprøver, så får jeg måske et svar med det samme, og kan gå hjem med god samvittighed. Men måske skal jeg igennem flere undersøgelser. Jeg ved det ikke. Nu må vi se, hvad mandagen bringer mig :)

3 kommentarer:

  1. Når jeg er ked af det, kan jeg også overreagere eller bare sige hvad jeg mener i øjeblikket, så det skal du ikke tænke over. Jeg synes nu ikke du overdrev og kan godt forstå, hvis man har brug for en pause og fred. Det betyder ikke at man skal være væk fra hinanden, men det er jo også godt, at man kan lige gå væk fra sig selv. Jeg bor jo i en 1 værelseslejlighed med min kæreste.
    Håber du får styr på de ting, der gør dig ked af det, Rikke. Og så må du have det godt.

    SvarSlet
  2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  3. Tænker at det kan skyldes klyngehovedpine (hvis smerterne også sidder bag øjet) eller migræne. Ved klyngehovedpine hjælper alm. Hovedpinepiller ikke, men der må stærkere smertestillende midler til. Måske var det en god ide at nævne det for din læge?
    Held og lykke med undersøgelserne i dag (mandag).

    SvarSlet