Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

torsdag den 12. september 2013

Udholdenhed og medaljer

All religions of the world today
We've got to leave them alone
We've got to use our fuckin' brains today
Before we're gone, before we're gone
Right now!

- Det er fra sangen "Throw Down" af Tenacious D. Det er en af de fedeste sange nogensinde lavet. Jeg elsker JBs stemme, og den passer perfekt til melodien. De to ting går perfekt op i hinanden, det gør det næsten magisk! JBs stemme, teksten og melodien - det er ren magi. Dem, der ikke har hørt sangen, går virkelig glip af noget. Men her er linket: D - Throw Down

Og pludselig, bare sådan tilfældigt, opdager jeg at stoffet, som er løbet i syningen på det ene ærme, sidder på det forkerte håndled. Så jeg tjekker halsen. Yup. Blusen sidder omvendt på. Godt gået! Haha. Jeg elsker den slags ting. Tænk, hvis jeg var smuttet ud med den slags tøj på? Jeg har fået flere sår i ansigtet, men det er bare så fandens svært at lade være, når jeg først har smagt det. Det kom forkert ud. Jeg vil forklare det som at jeg ikke længere tænker over, når jeg gør det, fordi det er blevet en vane.

Jeg kunne godt spise noget is. Kender nogen af jer til mærket Vebbestrup? De laver den mest fantastiske lakridsis. Deres jordbær er også fortræffelig, og i de første mange år, da vi købte den, var det vanilje med små chokoladestykker, og smagte også fortræffeligt. Og 900ml (det samme som alle de andre) koster 29,95 kroner. Perfekt. Billigt og lækker smag. Det, der er godt ved jordbærisen er, at der ikke er nogen jordbær i. Den er fuldstændig som jordbærdelen af en regnbueis. Åh, undskyld. Tricoleure. Eller fanden det lort nu hedder. For mig er det regnbueis. Altid :)

Jeg tror faktisk, at vi har en smule lakrids tilbage derude. Så må det jo være et spørgsmål om, hvem der kommer hurtigst til fryseren. Eller hvem der har mest lyst :) Jeg er på Marilyn nu, og jeg elsker selvfølgelig "Disposable Teens" som alle andre Manson-fans også gør. Det er en klassiker. Men det er de fleste af dem, så det kan man vel egentlig ikke sige om den... Jeg så et billede i dag, og han ser altså meget mere tiltrækkende ud, nu hvor han har fået øjenbryn. Hans tatoveringer på armene er så smukke... Jeg elsker det vild meget.

Dette billede er simpelthen så godt, at det næsten giver mig kuldegysninger af at se på det. Han er så skøn. Han har lidt makeup på, men det er vel ok, han er ikke proppet med makeup og det virker som om - på billedet - at han er ved at acceptere at han snart fylder 45 år... Eller, til januar, ikke, altså, der er lidt tid endnu. Han er... Jamen. Fantastisk. Ganske enkelt. Så smuk, så enkelt - og samtidig dybt kompliceret og rodet. Han er en speciel person. Ja.

Klokken er lidt over 21, jeg skal til at tage min aftenmedicin, og jeg har absolut intet andet på programmet. Jeg skal have sammensat en indkøbsliste til i morgen, hvis Majbritt kommer og handler sammen med René. De piller, jeg skal bruge mod epilepsi er udgået, de bliver ikke længere produceret af nogen firmaer. Så nu skal der sættes himmel og helvede i gang, for jeg skal have et erstatningspræparat. 

Jeg genså interviewet med Marilyn Manson og O'Reilly.Det er simpelthen så komisk. Jeg mener... Hvad fanden regner manden med? Men okay... På daværende tidspunkt var der faktisk ikke særlig mange mennesker, som rent faktisk vidste, hvor intelligent Marilyn Manson egentlig er. Det er et fandens langt navn at skulle skrive hver gang. Kan vi bare bruge MM? MM er jo faktisk meget veltalende og han er faktisk ikke så frembrusende som folk normalt tror - det er hans "persona" - en facade. 'Marilyn Manson' er jo ikke hvem han er. Han er jo stadig Brian (går jeg ud fra), og mange superstjerner er noget på scenen og noget helt andet, når de har fri. Han siger jo også selv i dette interview, at han er genert, og det er noget, han har sagt ved flere lejligheder.

Jeg synes, at hvis du har tid og lyst, burde du se det interview, for det er faktisk sjovt. Det er ikke noget alvorligt - for O'Reilly er det, men alle, der ser interviewet, tror jeg synes at han er dybt tåbelig.

Men ellers vil jeg sige tak fordi du gad at læse hele vejen herned!
Hvis jeg nogensinde støder ind i dig, får du en medalje for udholdenhed!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar