Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

lørdag den 21. september 2013

Surprise surprise!

Jonna har været her i dag, det var rigtig hyggeligt. Jeg havde en fornemmelse af, at hun var lidt sur aller noget i den retning, men jeg ved ikke helt hvorfor, for jeg har ikke gjort hende noget. Måske havde hun bare en dårlig dag. Den slags sker.

Med posten i dag lå en indkaldelse til Slagelse hospital, allerede på fredag! Det er godt nok voldsomt så hurtigt, det er gået! Ellers er det bare Køge/Roskilde, som er EKSTREMT langsomme.

Jeg har i længere tid haft lidt ondt i højre albue. Jeg ved ikke hvorfor, jeg forestiller mig, at det måske er fordi den aldrig er helt strakt. Den er altid en smule bøjet - selv, når jeg sover, fordi jeg tilsyneladende banker René i ryggen med netop den hånd. Måske er det fordi den bare trænger til at blive brugt ordentligt.

Jeg ville have bagt i dag, men René udskyder indkøbet så længe, så der ikke er plads til bagning længere. Det er dybt frustrerende. Jeg ville altså enormt gerne have bagt i dag. Men så må jeg jo ordne det i morgen i stedet for. Jeg synes altså bare at det er dårlig stil. Men det er selvfølgelig ham, som kommer til at mangle Lättaen i morgen, når han skal have morgenmad. Øv bøv, sådan er livet for folk der har haft hele dagen til at handle, men ikke har gjort det!

Nå! Hmpf! Klokken er 21:15 (rundt regnet) og først nu går han - og Netto lukker klokken 22! Dvs. han har like... 20 minutter inde Netto!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar