Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 1. september 2013

Lortepapir. Nej, ikke den slags! Husk de rigtige endelser :P

Hvorfor bliver mine franskbrød altid brændt på?! Jeg gør ALT hvad jeg kan for at udgå det. Uden held. Stupide brød! Jeg gider ikke at bage igen! EVER!

Men jeg har fået en e-mail fra Hamid (i fredags - jeg har bare glemt at svare. Det er en plet på min straffeattest) som har fundet noget keltisk musik, Secret Garden, og jeg tjekkede det lige ud på Youtube. Det er sgu faktisk meget godt, synes jeg. Men jeg synes faktisk at er keltisk musik er ret godt, det har syntes i mange år :)

Jeg er dog mere til The Cult lige nu. De er sgu fede. Jeg kan rigtig, rigtig godt lide Ian Astburys stemme! Han synger simpelthen så fantastisk! Jeg synes at musikken er så fantastisk! Prøv at lytte (og lad være med at se på videoen - hehe)
The Cult, "Rain"

Det er alligevel utroligt at mine negle kan være så ufatteligt svage? Engang havde jeg havde dejlige, stærke negle. Men nu flækker de konstant.Ej. Haha. Det er jo ikke mærkeligt. Men jeg ville stadig ønske, at de ikke var så skrøbelige :) Nu er de klippet helt ned igen, jeg har filet dem det sidste stykke, og jeg har egentlig lyst til at putte neglelak på. Men det bliver ikke i aften. Jeg tror, at jeg kaster mig ud i at sortere papirer - noget, jeg skulle have gjort for lææænge siden. Dovenskab har et godt tag i mig. Men nu skal det være! Nu skal det sgu være! Nu vil sætte orden i det møg. Så kan det sgu lære det, det lortepapir :P

Fortsat god søndag aften til jer alle,
og hav en virkelig god mandag!
Friske som havørne og det hele.
YOU KNOW YOU CAN!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar