Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

fredag den 13. september 2013

Ved I, hvad jeg mener?

Haha - Jeg var sikker på, at René ville få en Shanghai-surprise - blot som en Rikke-surprise! Jeg havde nemlig løst hår, mens jeg lavede mad ("og håret var løst - så løst at det næsten faldt af! Thank you, Lex og Klatten for "Glasvandtis"!), og jeg tabte et hår ned i Renés portion. Jeg fik fisket det op, men det sad på ketchupflasken i stedet for, så jeg fik snuppet det inden det sad og blev ekstra megamonster ulækkert i køleren. Jeg sagde ikke til René, at jeg havde fjernet et hår fra hans mad, og jeg sagde heller ikke til ham, at der kunne være flere. Men der var ikke nogen Rikke-surprise, og de! var god for mig!

Jeg har spist aftensmad for en times tid siden, og jeg fylder mig med is lige nu. Vi har en aftale om, at vi deler isen i kvarte, og spiser 1 kvart ad gangen, så isen ikke bliver spist på én gang :) Is er som sagt ikke noget, vi ligger inde med normalt. Men vi har det nu, og så kan jeg godt tillade mig at spise en portion!

Hamid har gode udsigter, idet han har erkendt, at han ikke er rask. Det er hans forældre, som er overbeviste om, at han er blevet rask, og ikke er skizofren længere. Jeg forstår det bare ikke. Hvad fanden får dem til at tro det, han er skingrende sindssyg! Men okay. Enten kender jeg ham på et andet plan, ellers er det fordi jeg ikke ser ham ret tit. Suk, suk. Men at han selv er klar over, at han taler mig efter munden, er jo fint nok - HAHA! Jeg har modtaget omkring 11 mails, hvor han husker mig på, at jeg skal skrive en sms til ham på hans fødselsdag. What the...?! Jeg har sagt til ham, at jeg nok skal huske det. Hehe

Pissekoldt i dag, hm? Jeg fryser som en gal. Jeg ved ikke helt, hvad temperaturmåleren siger, men den siger: tag en jakke på, når du går ud. And so I shall! For jeg møgfryser allerede nu :( Jeg ville gerne rejse mig fra min stol og gå hen til måleren, men... Jeg har ondt.

Jeg synes faktisk at det er cool at gå i sengnu, 21:56. Hvorfor? Fordi jeg fryser og er træt. Men jeg har en masse planer, der skal udføres først... :/

Hav en god aften, y'all!


Ingen kommentarer:

Send en kommentar