Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 15. september 2013

Et eventyr om en sand historie om en kvinde som skulle på wc

Damn y'all...! Jeg kan stort set ikke gå - sur mås.

Nu vil jeg i stedet jer et eventyr. Det er en virkelig historie om en lille pige. Ej, pjat. Det var en kvinde, jeg kom hos, som besøgsven, som fortalte mig, at hun skrev historier. Hun bad om hjælp til den tekst, der startede sådan, og jeg påpegede dette. Og ville hun ikke se mig længere. Og jeg har en ven, som skriver sange, og skrev en sang, som jeg aldrig hørte, men som hed "I'm Your Lovely Man" Jeg kommenterede det ikke, ville nok selv have kaldt den "I'm yor loving man" - hvis titlen skulle vær derhenad. Haha.

Jeg skal så meget se at få min røv på Køge torv inden ALLERSENEST torsdag! Great, ikke? Haha. René har lige sagt, at han gerne vil gøre det for mig. Han er den sødeste mand i verden! Jeg synes stadig at det er sødt at han blev hjemme fra sin mors fødselsdag, hjalp mig med at tisse, selvom det ikke gik supergodt anden gang. Han har sørget for mad og drikke til mig hele dagen. Han er bare... jeg har ingen ord. Jeg græd tidligere i dag, og han kom hen og holdt mit hoved  ind mod hans mave og sagde at jeg er det vigtigste i hans liv, og at han selvfølgelig vil gøre alt for mig. Aaww... Jeg elsker den stodder. Jeg megaelsker ham.

På lørdag fylder Hamid 36 år. Det er synd for ham, han får nok ikke så mange gaver som sidste år. For sidste år fyldte han jo 35 - og det er halvt rundt, og det var derfor han fik så fine gaver. Nu er det bare sølle 36. Øv bøv. Sådan er livet. En kær veninde har fødselsdag dagen før. Og i dag er det jo så svigermors fødselsdag. Jeg var overbevist om, at det var en lørdag. At det var i går... Men ja, der tog jeg jo så fejl. Jeg er elendig til det med gaver. Engang var jeg den bedste. Jeg ramte altid hovedet på sømmet med ting, folk ikke havde ønsket sig, men som de blev superglade for. Det ville jeg måske stadig være. Men der er for mange børn. Og jeg kender ikke min svigerfamilie godt nok til bare at kunne smide en "knald eller fald" gave på bordet. Min svigermor blev 64 år. Jeg ved ikke hvor gammel min veninde bliver, helt eksakt, for jeg har glemt det. Så god en veninde er jeg! Haha. Jeg mener at det er 24 - jeg er ikke sikker :)

Klokken er omkring halv tolv (23:30). Jeg har det faktisk rigtig godt lige nu :) - det er sjovt, at jeg altid har det bedst om aftenen, gerne, hvis det er blevet mørkt uden for. Det er simpelthen så rart! jeg elsker det sgu. Og lige nu ligger jeg helt oppe på en level 8 - som i mit "coping with...."-skema betyder Rigtig godt. Det er skønt, eftersom det meste af dagen har ligget - sådan rundt regnet - mellem Pisse dårligt og Okay. Men lige nu er den helt oppe på 8.

Men jeg sidder her, som sædvanligt, jeg skal megameget tisse, men det gør så sindssygt ondt at gå. Selvom der måske er sølle 7 meter ud til toilettet fra, hvor jeg sidder, gør det ekstra ondt bare at tænke over det. Men nu gør jeg det.

Og jeg klarede det fandeme! Yay!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar