Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

onsdag den 11. september 2013

Jeg brugte 40 minutter på kvaksalveren

Jeg magter ikke den kvaksalver længere, altså... Men ok. Han er vel ikke bedre end så mange andre. Jeg sad og ventede i 40 minutter i dag. Jeg kom til tiden, og han var 40 minutter forsinket. 10 minutter mere, og jeg var skredet. Seriøst.

Men det gode er, at jeg har tabt mig nok til, at jeg kan sidde i bilens (svigerforældrenes) usandsynligt korte sikkerhedsseler. De passer fandeme nu! René kan også passe den i førersiden. Totalt awesome! Jeg forstår ikke, hvorfor selerne i den bil er så korte? Alle andre seler i alle andre biler kan jeg bare tage på uden noget besvær. Men i den bil skal man fandeme kæmpe! Det lykkedes dog! Yeah.

Jeg er lidt sådan... Jeg trænger muligvis til mere medicin, men det er fuldstændig udelukket at tage mere Abilify, og Seroquel er måske... jeg tjekker lige normaldosen.  Jeg får 800mg, og det er toppen af vedligeholdelsesdosen. Den ligger mellem 400-800mg. Men det er nok bare en fase. Jeg er sgu nok bare stresset - det har jeg jo mange andre symptomer på...

Ved I hvad? Jeg synes sgu, at et dejligt bad ville være sagen lige nu. Jeg sidder lige og får lyst til at tage et bad, sådan et dejligt varmt et. Så jeg kan tabe rigtig mange hår :/ Oh well. De skal jo af - på den ene eller den anden måde :)

Så det vil jeg gøre. Gå glad i bad :) - that's me :P

2 kommentarer:

  1. Typisk læger! Det er simpelthen for dårligt altså. men positiv oplevelse med sikkerhedssele. sejt :)

    et varmt bad slår aldrig fejl. =)

    SvarSlet
  2. Totalt positivt! Jeg rider stadig højt på det, omend jeg stadig bliver trukket lidt ned af mine bekymringer omkring Hamid og den der psykopat-psykiater. Nå, men det er i et andet indlæg.

    Og nej, et varmt bad slår aldrig fejl! Jeg har været et svin, dog, og brugt næsten 40 minutter under bruseren. Det gør jeg normalt ikke, men det var som om vandet løsnede op om det hele. Så jeg blev stående og gloede indtil mine gigtsmerter var blevet små nok til at jeg kunne bade ordentligt. Ahh... Dejligt med et bad :)

    SvarSlet