Held eller uheld - men folk klikker rent faktisk på rapoulsen!

søndag den 22. september 2013

Aftenlure og Tildes evner

Fremskridt - eller blot ren og skær dumhed? Jeg har i lang tid haft store smerter ved hårvask. Når jeg brugte det parfumerede, sved det, så jeg købte noget uden parfume. Men det gjorde stadig ondt! Nu har jeg lige været i bad. Jeg trodsede min ankel og gik i bad, for jeg kunne ikke klare det længere. Jeg er holdt op med at bruge elastik hver dag. Jeg bruger den kun, når jeg laver aftensmad. Og jeg har opdaget, at det IKKE svider når jeg bruger den shampoo - grunden til, at det gør ondt, er at hovedbunden er øm. Der er jo en masse sår. Så siger det sgu da sig selv! Men jeg vasker ikke hår før jeg har været til hudlægen på tirsdag. Man kan selvfølgelig lige til klinikken og spørge, om det er vigtigt med nyvasket hår. Hæ.



***

Jeg har taget en aftenlur,og nu er klokken snart 23. Jeg gik ind på blog og så, at jeg havde fået en besked fra Tilde. Jeg bliver altid så pokkers glad, når jeg får post fra Tilde. Og hun skrev, og jeg "fik lov til" at svare. Jeg skrev det, jeg føler aller inderts, og jeg håber at hun ikke bliver sur eller ked af det.  Hun er simpelthen den største og bedste forfatter, der nogensinde har levet - og så er hun endda ikke særlig gammel. 20 år, tror jeg. Jeg er sikker på, at hun når SÅ langt. Jeg er beæret over at have læst hendes "begynder-tekster" om 10 år, når hun er blevet en etableret forfatter og kan leve af at skrive bøger. Jeg har mange personer, jeg ser op til i mit liv. Nogen på grund af deres evner, nogen på grund af deres evner til at få følelser ned i en kort sangtekst - og nu har jeg Tilde. Den forfatter, jeg beundrer mest.

Jeg skal have lavet en liste over de ting, vi skal huske at ringe rundt til i morgen. De vigtige ting, ikke? Det skal være i morgen :) Men nu ser vi.

Jeg har så superondt i anklen i dag, at René siger at jeg skal aflyse Slagelse. Ja. Det synes jeg, at han skal tro på. Det kan han sidde og tænke på mens jeg sidder i bilen på vej derind. Psh. Som om jeg aflyser noget, der kan afgøre liv eller død - heller ikke, hvis der er tale om få dage. Den dag SKAL overholdes. Om jeg så skal Skære benet af undervejs. Der findes jo også kørestole. Måske er der en, jeg kan sidde i, hvis det er besværligt at komme rundt på  Slagelse sygehus. Jeg har ingen idé om, hvordan der sker ud. Jeg er ligeglad med alt det der. De to aftaler, hudlæge og hospitalet, bliver IKKE flyttet. END OF STORY.

Derudover går det som sædvanligt ok :)


Sov godt alle jer, som skal op i morgen tidlig. 
Jeg håber at vejret er godt
 - men jeg har ikke set vejrudsigten...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar